Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytanie,PILNE !!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Maksik Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Czw, 25 Gru 2008, 11:48    Temat postu: Pytanie,PILNE !! Odpowiedz z cytatem

Cześć,mam taki problem byłem z dziewczyną przez 2,5 roku niedawno oznajmiła mi że ma innego,a mnie zostawia..jedyne czym mnie teraz daży to chyba sentyment,czy są feromony,które choć troche pomogły mi w odzyskaniu jej,osobiście myślałem i RM,co Wy na to ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emo25 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Czw, 25 Gru 2008, 12:03    Temat postu: chłopie Odpowiedz z cytatem

słuchaj kolego jedyne comoge Ci doradzić to daj sobie spokuj z takim podejściem cchial bys odzyskac dziewczyne tylko za pomoca feromonów, nie da rady. Ja z 5 miesiecy temu przreabiałem to co ty teraz tyle że byłem z nia 7 lat i juz mieliśmy wziąc śłub ale tez cos poszło nietak tez myślałem zeby jąodzyskac ale jeśli zadłużyła sie w kims innym to zapomnij że wróci dla niej to nowość kobiety tak mają jak im ktoś zawroci w głowie to sa wstanie rozwalic wszystko. Moja rada baw sie i testuj feromony na inych kobietach ja tak zrobiłem stosuje PHX i NPA i super sprawa. Co do kobiet które potrzafią rozwalic wszystko i zapomniec o bozym świecie to tez niedawno przeorbiłem to poznałem i spędziłem intymne chwile z dziewczynąktóra ma chłopaka a to wszystko tez po feromonach oczywiście doba gadka podejście i poszło. Takze nie zawracaj sobie głowy tylko powiedz chasta lawista baby i NEXT. ja próbowałem2 miesiace odzyskac moją miość ale nic nie dało rady, teraz sie ciesze z prespektywy czsau.Bo przeciez tego kwiatujest pół światu. Zycze powodzenia poczatki sa tródne.
nowy

PostWysłany: Czw, 25 Gru 2008, 15:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czyli myślisz że sobie darować,będzie mi trudno,ale...dzięki...
Powrót do góry
emo25 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Sob, 27 Gru 2008, 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem że to co napisłąem może brzmić ostro i dosadnie ale co Cię ni ezabije to Cię wzmocni ja tez byłem załamany i nic mi sie nie chciało myśłałem ze już nic mnie nie spotka miłego ale czas i jeszcze raz czas ja poprostu zaczołem pozanawac inne osoby min na dyskotekach i wiesz nawet fajnie jest, ja z perspetywy czasu patrze że nawet dobrze że tak sie stało, oczywiście są chcwile gdzie teskno jest ale to tylko chwile już teraz. Także feromony dobry nastrój luzik i na imprezki lub w miasto. Pozdrawim i czas eczy rany, moim zdaniem jak zakochał sie twoja dziewczyna w kim innym to znaczy że nie była warta Ciebie , ja tak stwiedziąłem ze swoją. Pozdrawiam.
nowy

PostWysłany: Sob, 27 Gru 2008, 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzięki wielkie,mam nadzieje że czas mi pomoże
Powrót do góry
ackaturbo Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Nie, 04 Sty 2009, 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiem Ci tylko tyle że "w rzece jest wiele ryb"...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: