|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
yenko nowy
Sprawdzone: testuje: pheromax, npa
|
Wysłany: Sro, 09 Sty 2008, 23:02 Temat postu: pytanie PILNE |
|
|
witam
mam pytanie, posiadam pheromax i NPA a jutro mam spotkanie o prace... wiem ze bedzie je przeprowadała kobieta... jak myslicie, uzywac obu fero czy jednego albo drugiego i w jakich ilościach byscie radzili?
pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sro, 09 Sty 2008, 23:46 Temat postu: |
|
|
Sądze ze w jak najmniejszych....przeciez to tylko rozmowa o prace,najlepiej spisala by sie Chikara. _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
yenko nowy
|
Wysłany: Czw, 10 Sty 2008, 01:37 Temat postu: |
|
|
| mam jeszcze probke perception i jeszcz chyba to sie nazywa new edge... no ale nie mam chikary a na tej pracy mi mega zalezy i chce uzyc wszystkis srodkow ktore moga mi ja przyblizyc... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Czw, 10 Sty 2008, 12:48 Temat postu: |
|
|
Npa i perception dobre rozwiązanie. _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Czw, 10 Sty 2008, 14:34 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem pheromax skoro nie masz chikary. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
yenko nowy
|
Wysłany: Czw, 10 Sty 2008, 21:03 Temat postu: |
|
|
powiem tak, uzylem 1 krople npa i psikniecie pheromax. panie sekretarki lataly obok mnie jak szalone kawa ciasteczka, moze cos jeszcze podac, itp:) ku mojemu zdziwieniu rozmowe prowadzil kolesi bo cos tam babka na zwolnieniu na poczatku wszystko tak na sztywno pelna powaga, a po jakims czasie caly wygladal na poddenerwowanego, ciagle mu dlugopis upadal, uciekal wzrokiem, a potem zaczal ze mna rozmawiac jak kumpel... opowiadal mi o swojej zonie dzieci jak czesta jest w serwisie z swoim samochodem itp, NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ! gadalismy przez 1,5 GODZINY! po czym powqiedzial ze chcialby zebym tez sie z dyrektorem spotkal na rozmowe, ale on wroci dopiero jutro to najpierw on z nim porozmawia. A tu nagle po godzinie Dyrektor do mnie dzwoni i chce sie jutro pilnie spotkac w celu omowienia warunkow zatrudnienia i zebym sobie samochod wybral z floty:) niezle co? jutro nakladam to samo
pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|