Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pytanie PILNE

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
yenko
nowy

Sprawdzone: testuje: pheromax, npa

PostWysłany: Sro, 09 Sty 2008, 23:02    Temat postu: pytanie PILNE Odpowiedz z cytatem

witam
mam pytanie, posiadam pheromax i NPA a jutro mam spotkanie o prace... wiem ze bedzie je przeprowadała kobieta... jak myslicie, uzywac obu fero czy jednego albo drugiego i w jakich ilościach byscie radzili?
pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sro, 09 Sty 2008, 23:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sądze ze w jak najmniejszych....przeciez to tylko rozmowa o prace,najlepiej spisala by sie Chikara.
yenko
nowy

PostWysłany: Czw, 10 Sty 2008, 01:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam jeszcze probke perception i jeszcz chyba to sie nazywa new edge... no ale nie mam chikary a na tej pracy mi mega zalezy i chce uzyc wszystkis srodkow ktore moga mi ja przyblizyc...
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Czw, 10 Sty 2008, 12:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Npa i perception dobre rozwiązanie.
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Czw, 10 Sty 2008, 14:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem pheromax skoro nie masz chikary.
nowy

PostWysłany: Czw, 10 Sty 2008, 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

powiem tak, uzylem 1 krople npa i psikniecie pheromax. panie sekretarki lataly obok mnie jak szalone kawa ciasteczka, moze cos jeszcze podac, itp:) ku mojemu zdziwieniu rozmowe prowadzil kolesi bo cos tam babka na zwolnieniu na poczatku wszystko tak na sztywno pelna powaga, a po jakims czasie caly wygladal na poddenerwowanego, ciagle mu dlugopis upadal, uciekal wzrokiem, a potem zaczal ze mna rozmawiac jak kumpel... opowiadal mi o swojej zonie dzieci jak czesta jest w serwisie z swoim samochodem itp, NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ! gadalismy przez 1,5 GODZINY! po czym powqiedzial ze chcialby zebym tez sie z dyrektorem spotkal na rozmowe, ale on wroci dopiero jutro to najpierw on z nim porozmawia. A tu nagle po godzinie Dyrektor do mnie dzwoni i chce sie jutro pilnie spotkac w celu omowienia warunkow zatrudnienia i zebym sobie samochod wybral z floty:) niezle co? jutro nakladam to samo

pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: