Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pytnia początkującego...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zbyszek
nowy

Sprawdzone: Pheromax,Npa,The Edge,Chikara,RM

PostWysłany: Sro, 12 Gru 2007, 19:34    Temat postu: pytnia początkującego... Odpowiedz z cytatem

Na poczatku chcialem się przywitać bo jestem nowy i od niedawna stosuje feromony Smile
W związku z tym ma kilka pytań:
1.Czytałem forum i widziałem z opini innych że dla wielu npa ma nieprzyjemny zapach lub prawie wcale go nie czują.Czy to dziwne że mi ten zapach pachie tak jakoś ostro-kwaśno i nawet mi się podoba? Confused
2.Czy gdy zrobie mix(0,5-1 psiknięcie phx lub kropla npa + 2x psiknięcie chikary)to musze przykrywać własnymi perfumami czy zapach chikary wystarczy?Jeśli musze przykrywać to czy jak zapach chikary zmiesza się z innym nie będzie wtedy jakiegoś słabego efektu?
3.Zauważyłem ze jak dam czasem npa pod nos to zaczyna mnie boleć głowa,czy w związku z tym nie jest to troch szkodliwe dla zdrowia?
Z góry dziekuje za odpowiedzi Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Czw, 13 Gru 2007, 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Głowa może boleć w dużych dawkach. Możesz zmniejszyć ilość.
Fero jest bezpieczne. Gdybyś kilkanaście razy psiknął mocnymi perfumami bezpośrednio pod nos, również bolałaby cię głowa. Normalne.
Można powiedzieć, że fero to bardzo stężone perfumy, tyle że nie tak intensywne w swoim zapachu.

Zapach fero każdy odbiera inaczej. Nic wiec dziwnego, że dla ciebie jest on "kwaśny".

Przy połączeniu, które zapropnowałeś osobiscie stosowałbym własne perfumy. Ja stosuję NPA+Chikara bez dodatkowych perfum lub też NPA/Pheromax z perfumami.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: