|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Krzysiek100 nowy
Sprawdzone: RM
|
Wysłany: Pon, 30 Lip 2007, 11:17 Temat postu: Relationship Magic, chyba nie o to chodziło |
|
|
Witam,
kilka dni temu kupiłem RM. Zdecydowałem się na ich zakup tylko ze względu na pracę, żeby moje małe sukcesy wydawały się większe , żeby łatwiej forsować korzystne dla siebie zmiany.
Ale po kilku dniach stosowania nie widzę zupełnie żadnej różnicy. Nie widzę, żeby ktoś kto nie był nagle stał się serdeczny, natomiast z kim miałem dobry kontakt nadal mam taki sam.
Czy powinienem wybrać inne fero? Jeśli tak to jakie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Pon, 30 Lip 2007, 11:22 Temat postu: |
|
|
jesli juz chcesz fero (to dobry wspomagacz jest ) to chikare jesli RM nie dziala..chikara jest lepsza podobno a jesli masz w pracy wiecej konkatow z kobietami to wal PH lub NPA co bedizesz sobie zalowal;] _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ravek nowy
Sprawdzone: Alchemy i Relationship Magic w trakcie testów
|
Wysłany: Pon, 30 Lip 2007, 21:55 Temat postu: |
|
|
Krzysiek100 może za dużo oczekujesz, z drugiej strony jako feromony socjalne RM jest chyba najsłabszy z oferty feromony.pl, co nie znaczy, że jest kiepski. Również jestem nowicjuszem, posiadam oprócz RM o połowę mniej stężone Alchemy (inne zastosowanie), które według mnie dziala, szczególnie w okreslonych sytuacjach.
W moim przypadku, skoro "słabe" Alchemy daje widoczne efekty to RM powinno tym bardziej, biorąc pod uwagę skład chemiczny. Z drugiej strony dawkowanie jest inne.
Ja również nie zauważam wielkich zmian po RM, ale nigdy nie wiemy co w danej chwili/sytuacji myślą inni ludzie.
Według opinii chyba najlepsze feromony socjalne to chikara. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bobinio nowy
|
Wysłany: Nie, 26 Sie 2007, 16:54 Temat postu: |
|
|
| Tak wedlug opini Chikara jest najlepsza, ale nikt nie podaje konkretnych przykladow. Chikare wszyscy chwalo za zapach oraz w poloczeniu z innymi feromonami czyzby sama nie dzialala. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vokus nowy
Sprawdzone: NPA, RM, Chikara, Perception
|
Wysłany: Wto, 28 Sie 2007, 09:36 Temat postu: |
|
|
Ja zaóważyłem, że Rm tak jak i NPA po zastosowaniu za dużej dawki nie działa wcale albo tak jak powininen.... ja RM na początku stosowałem 4 podwójne kreski a dupa ...po jakimś czasie się zreflektowałem i zacząłem stosować 2 podwójne kreski...efekt był całkiem ciekawy ...ludzie czuli potrzebe rozmowy ze mną, a najlepsze było jak ludzie lustrowali mnie w centrum handlowym (faceci też ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|