Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Relationship Magic, chyba nie o to chodziło

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Krzysiek100
nowy

Sprawdzone: RM

PostWysłany: Pon, 30 Lip 2007, 11:17    Temat postu: Relationship Magic, chyba nie o to chodziło Odpowiedz z cytatem

Witam,
kilka dni temu kupiłem RM. Zdecydowałem się na ich zakup tylko ze względu na pracę, żeby moje małe sukcesy wydawały się większe Laughing , żeby łatwiej forsować korzystne dla siebie zmiany.
Ale po kilku dniach stosowania nie widzę zupełnie żadnej różnicy. Nie widzę, żeby ktoś kto nie był nagle stał się serdeczny, natomiast z kim miałem dobry kontakt nadal mam taki sam.

Czy powinienem wybrać inne fero? Jeśli tak to jakie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Pon, 30 Lip 2007, 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesli juz chcesz fero (to dobry wspomagacz jest ) to chikare jesli RM nie dziala..chikara jest lepsza podobno a jesli masz w pracy wiecej konkatow z kobietami to wal PH lub NPA co bedizesz sobie zalowal;]
ravek
nowy

Sprawdzone: Alchemy i Relationship Magic w trakcie testów

PostWysłany: Pon, 30 Lip 2007, 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Krzysiek100 może za dużo oczekujesz, z drugiej strony jako feromony socjalne RM jest chyba najsłabszy z oferty feromony.pl, co nie znaczy, że jest kiepski. Również jestem nowicjuszem, posiadam oprócz RM o połowę mniej stężone Alchemy (inne zastosowanie), które według mnie dziala, szczególnie w okreslonych sytuacjach.
W moim przypadku, skoro "słabe" Alchemy daje widoczne efekty to RM powinno tym bardziej, biorąc pod uwagę skład chemiczny. Z drugiej strony dawkowanie jest inne.
Ja również nie zauważam wielkich zmian po RM, ale nigdy nie wiemy co w danej chwili/sytuacji myślą inni ludzie.
Według opinii chyba najlepsze feromony socjalne to chikara.
Powrót do góry
bobinio
nowy

PostWysłany: Nie, 26 Sie 2007, 16:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak wedlug opini Chikara jest najlepsza, ale nikt nie podaje konkretnych przykladow. Chikare wszyscy chwalo za zapach oraz w poloczeniu z innymi feromonami czyzby sama nie dzialala.
Powrót do góry
vokus
nowy

Sprawdzone: NPA, RM, Chikara, Perception

PostWysłany: Wto, 28 Sie 2007, 09:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zaóważyłem, że Rm tak jak i NPA po zastosowaniu za dużej dawki nie działa wcale albo tak jak powininen.... ja RM na początku stosowałem 4 podwójne kreski a dupa ...po jakimś czasie się zreflektowałem i zacząłem stosować 2 podwójne kreski...efekt był całkiem ciekawy ...ludzie czuli potrzebe rozmowy ze mną, a najlepsze było jak ludzie lustrowali mnie w centrum handlowym Smile (faceci też Shocked )
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: