Wysłany: Czw, 16 Lis 2006, 14:27 Temat postu: RM jaka dawka jest potrzebna aby osiagnąć wlaściwy efekt
Niedawno zamówilem RM i korzystam z niego od kilku dni. Jednak mam pytanie. Ile musze zastosować żebym osiagnąć zamierzony efekt. Czy ludzie musza czuć zapach Relationship Magic aby on działał? Czy odbieraja feromony nawet jeżeli zastosowalem mniejsza dawkę i jest on mniej wyczuwalny.
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
Wysłany: Pią, 17 Lis 2006, 18:54 Temat postu:
Tak, najlepiej zobacz w instrukcji.
A jeśli chodzi o drugie pytanie, to feromony są bezwonne i działają na odległość- też miałem takie dylemt na początku. Odbiorca feromonów nie musi ich czuć, aby działały!
A jeśli zastosowałeś mniejszą ilość, to chyba będzie on działał na mniejszą odległość. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
wybaczcie, ze odswiezam temat, ale..
no wlasnie, nie dostalem instrukcji w srodku opakowania (sam o to poprosilem) i nie mam pojecia jaką ilosc RM mam stosowac?? Pomoze ktos??