Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

RM

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alchemiczka
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB

PostWysłany: Czw, 08 Mar 2007, 18:15    Temat postu: RM Odpowiedz z cytatem

Kurczę, od paru dni, no może dwóch tygodni używam RM. Faktycznie, działa!! Smile Pp pheromaxie czuję się boginią sexu, faceci mają żądzę wypisaną w oczach, natomiast RM przyjemnie mnie otula niewidzialną woalką akceptacji, niesamowitej życzliwości i sympatii!!Jestem pod dużym wrażeniem, naprawdę...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Czw, 08 Mar 2007, 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To bardzo fajnie, ja chciałbym przetestować działanie NPA ale niestety poczta zgubiła chyba moją paczkę, czekam na nią już tydzień a jej dalej nie widać. Powiedz o bogini seksu o jakieś ciekawe historie związane z RM or PHX Woman proszę. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Alchemiczka
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB

PostWysłany: Pią, 09 Mar 2007, 09:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiem tak: nie wiem, jak mogłabym żyć teraz bez feromonów. Już zapomniałam jak to było, kiedy ich nie było Smile Mam tu parę kroków od siebie disco, na które sobie czasem chadzam Very Happy Zwłaszcza w piątki, gdy jest mniej ludzi, bo można lepiej się zaprezentować na parkiecie. Ostatnio po raz kolejny będąc tam mogłam obserwować działanie fero Laughing Przynajmniej 5 facetów tańczyło obok mnie, co chwilę któryś zagadywał, chciał się umówić, no mówię, boginią sexu jestem Laughing Ale zajętą niestety...(dla tych facetów niestety)
Powrót do góry
rafmax
nowy

Sprawdzone: pheromax

PostWysłany: Pią, 23 Mar 2007, 08:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć Alchemiczka
ja jestem nowy, ale już czuję, że będę niedługo uzależniony tak jak Ty,
właśnie testuję Pheromaxa, ale planuję kupić Chikarę, dla poprawy ogólnego wizerunku w pracy.
Co do Pheromaxa to dziewczyny w pokoju, z którymi pracuję zachowują się dziwnie, jakieś takie pobudzone Laughing , ale zauważyłem, że zachowują się tak nie tylko w stosunku do mnie, ale też do innych facetów. Mianowicie siedzimy sobie w pokoju ( ja oczywiście po 1 psiuknięciu), wchodzi koleś, a one mało co go nie pożarły, jakieś zboczone żarty i tekściki, komplementy - (nie poznaje koleżanek) - koleś się zawstydził i wyszedł, śmiesznie było Very Happy
Powrót do góry
Alchemiczka
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 23 Mar 2007, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć rafmax Smile
Dziel sie wrażeniami jak najczęściej, po to mamy to forum Very Happy I testuj, testuj, testuj, nie tylko w pracy. Się dzieje najfajniej w piątkowe i sobotnie weekendy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A to uzależnienie...Jest na pewno dużo zdrowsze i przyjemniejsze od innych używek Very Happy Pozdrawiam!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: