Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Rodzaje feromonów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
misiolek Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pią, 02 Lis 2007, 13:39    Temat postu: Rodzaje feromonów Odpowiedz z cytatem

Witam Wszystkich!
Jestem nowy i w temacie feromonów i na tym forum, więc przepraszam jeśli zadam pytanie, na które padła już odpowiedź, ale przeglądając różne wątki FERUM nie znalazłem odpowiedzi.

Z niektórych wpisów wywnioskowałem, że rózne feromony (np. Pheromax, NPA, Chikara) służą do różnych celów. Czy to naprawdę działa tak, że jeden pomaga w uwodzeniu, inny wzmaga podniecenie, a jeszcze inny wprowadza w romantyczny nastrój i ułatwia zbliżenie (nie w sensie sexualnym)?

Proszę, napiszcie coś na ten temat. Może jakaś ogólna charakterystyka które feromony do czego najlepiej stosować. Przyznam, że mi szczególnie chodzi o takie feromony, które sprzyjają zbliżeniu i otwarciu się przed drugą osobą, coś romantycznego Smile

I przy okazji jeszcze jedno pytanie. Rozglądałem się w internecie za feromonami, ceny troche powalają. Wiem, że jeśli ma być skuteczne, to musi kosztować, ale zanim wydam dużą sumę, chciałbym mieć pewność, że dokonuje dobrego wyboru. Dlatego zamierzałem najpierw kupić próbki. Jednak z próbek znalazłem tylko próbkę Pheromaxa. Czy to znaczy, ze w przypadku innych produktów trzeba od razu kupić "duże" opakowanie czy może są gdzieś dostępne próbki.

Prosze o rade Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 02 Lis 2007, 19:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.feromony.pl/gama

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: