| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
doktorek37  potencjalny
Sprawdzone: npa, pheromax, btb
|
Wysłany: Sob, 19 Mar 2011, 12:36 Temat postu: Rozmowa kwalifikacyjna - ma ktoś jakieś doświadczenia? |
|
|
| W przyszłym tygodniu czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna w dużej firmie. Mam pewne plany odnośnie użycia fero. Ktoś ma może jakieś typy co konkretnie użyć? I jakąś ciekawą historię z tym związaną? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Sob, 19 Mar 2011, 12:51 Temat postu: |
|
|
| BTB? lub jakieś lżejsze, może perception? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Sob, 19 Mar 2011, 20:27 Temat postu: |
|
|
Zależy z kim będzie rozmowa. Jeśli kobieta, to PHX+BTB się sprawdzi. Jeśli facet to P6. O NPA i The Edge nic Ci nie powiem, bo nie używałem. _________________ __________________________________
http://www.corporateserver.co.cc/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 25 Mar 2011, 18:26 Temat postu: |
|
|
nad phx poważnie bym się zastanowił - to jednak fero do działań batalistycznych, a nie subtelnych akcji. Używam fero przed spotkaniami biznesowymi. Radzę Chikarę albo The Edge. BTB też się nieźle sprawdza. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Pią, 25 Mar 2011, 20:51 Temat postu: |
|
|
Ja do urzędów, gdzie są kobiety urzywam PHX + BTB. Zawsze się sprawdza i panie są bardzo miłe i uczynne. Kobietom trzeba przypaść do gustu. Dlatego kobiety są złymi pracownicami, bo przedkładają własne emocje i prywatę nad dobro i wyższe cele firmy. Trzeba to wykorzystać  _________________ __________________________________
http://www.corporateserver.co.cc/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Pią, 25 Mar 2011, 23:31 Temat postu: |
|
|
ja bym nie uzyl PHX na wazna rozmowe biznesowa bo by z niej zapewne nic konkretnego nie wynikneło, wiadomo dlaczego    |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ice_queen nowy
Sprawdzone: NPA woman
|
Wysłany: Sob, 26 Mar 2011, 00:12 Temat postu: |
|
|
Pozwolę sobie podczepić się pod temat, żeby nie zakładać nowego
Czeka mnie w najbliższym czasie przynajmniej jedna rozmowa kwalifikacyjna. Nie ukrywam, że na pracy mi zależy... A rozmowę przeprowadzać będzie kobieta. Ja też jestem kobietą I zastanawiam się czego użyć/co kupić. Dotychczas stosowałam tylko NPA i na facetów działało tak jak powinno ;] Ale na relacjach feromonowych kobieta-kobieta nie znam się ;> Myślałam o Relationship Magic, tylko nie wiem ile tego zaaplikować, żeby było OK. Zależy mi aby wypaść jako osoba której można zaufać, do której ludzie lgną itp. Efekt osoby dominującej nie jest mi potrzebny
Liczę na Wasze wsparcie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Sob, 26 Mar 2011, 12:32 Temat postu: |
|
|
a bym zaproponował coś z androstenolem, ewentualnie mogłabyś przetestować coś z męskiego arsenału np BTB MAN bo słyszałem że czasami faceci wykorzystują żeńskie copuliny żeby zdobyć uwagę innego faceta i nie są to bynajmniej geje  np w biznesie tak rtobią |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Sob, 26 Mar 2011, 20:25 Temat postu: |
|
|
ja na rozmowie kwalifikacyjnej raz miałem phx +npa obie babki ogupły i jeszcze ciasteczkami czestowały wszedłem na luzie w stylu wali mnie wszystko a od prawcowników wiedziałem ze to 2 straszne jędze _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
doktorek37  potencjalny
Sprawdzone: npa, pheromax, btb
|
Wysłany: Nie, 27 Mar 2011, 16:53 Temat postu: |
|
|
Witam już po rozmowie.
Odbyła się w miłej atmosferze. Prowadziła ją kobieta - szefowa działu HR.
O tym, że kobieta dowiedziałem się wcześniej.
I zaryzykowałem NPA plus BTB w mojej sztandarowej dawce (1 kropla NPA i 1.5 kropli BTB). Rozmowa była bardzo miła. Po 10 minutach skończyła się rozmowa o mnie i stanowisku, a zaczęło opowiadanie o 15 latach pracy mojej rozmówczyni w tejże firmie. Po 45 min. rozmowa się skończyła.
Jaki będzie efekt - muszę poczekać. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Nie, 27 Mar 2011, 17:47 Temat postu: |
|
|
| u mnie jakoś ten miks BTB +NPA działa powiedziałbym słabo, bo ani mi się nie poprawia humor jak po samym BTB, ani nie mam tego co po NPA, tak że w moim przypadku chyba się troche wykluczają wzajemnie... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ice_queen nowy
Sprawdzone: NPA woman
|
Wysłany: Nie, 27 Mar 2011, 22:21 Temat postu: |
|
|
To ja jeszcze o sobie
Szczerze mówiąc to jakoś nie jestem przekonana do tego, żeby na rozmowie z kobietą używać męskich feromonów... (przypominam, że jestem kobitą ). Sam Relationship Magic nie da rady? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Pon, 28 Mar 2011, 10:06 Temat postu: |
|
|
nie testowałem wiec sie nie wypowiem, nie wiem jak silne jest jego działanie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 28 Mar 2011, 14:00 Temat postu: |
|
|
miałem trochę do czynienia z Relationship Magic. Wydaje mi się, że ma małe stężenie feromonów. Zawsze się dziwię, kiedy ktoś zachwala to fero. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|