| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Pią, 14 Maj 2010, 11:19 Temat postu: |
|
|
| farjestad napisał: | | bojalubietakinie jesli przypadkiem jestes z płd woj śląskiego mozemy sie spotkac na zywo w celu wymiany poglądów na temat fero. |
Nie ma jak to sprytne wtracenie , predzej by sie to na pm nadalo niz wypisywanie tutaj na forum. Ale zebym i ja nie robil offtopu to powiem tak. Skoro ma kogos innego z kim sie obsciskiwal i to na Twoich oczach, to najzwyczajnie nie chcial do CIebie wracac i tlumaczyl to roznymi powodami. Najlepiej takiego olac, zapomniec - chociaz jak Ci tak na nim zalezalo to moze to chwile to potrwa. Poczytac forum, potestowac i znalezc inny lepszy obiekt dla Siebie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Pią, 14 Maj 2010, 11:45 Temat postu: |
|
|
po prostu jestem ciekaw zawsze mnie to ciekawiło od wielu lat jakby na mnie podziałały damskie syntetyczne fero _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bojalubietakinie nowy
|
Wysłany: Sob, 29 Maj 2010, 15:20 Temat postu: |
|
|
Akurat jestem ze świętokrzyskiego.
Sytuacja się rozwinęła. Otóż wczoraj wyszłam do knajpy, fero na sobie, ale bez konkretnego celu, chciałam po prostu sprawdzić mniejszą ilość.
Niespodziewanie w knajpie pojawił się BYŁY. Zlałam go totalnie, rozmawiałam z jego kolegą. Dzisiaj rano odbieram telefon: czy widzisz szansę żebyśmy jeszcze byli kiedyś razem?
ALEŻ OCZYWIŚCIE, ŻE... NIE WIDZĘ
Fero plus rozmowa z innym facetem i zlewanie byłego dały mieszankę idealną  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Sob, 29 Maj 2010, 19:00 Temat postu: |
|
|
jednak dziewczyny to mają łatwiej  _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bojalubietakinie nowy
|
Wysłany: Nie, 30 Maj 2010, 13:31 Temat postu: |
|
|
traq fakt masz rację
No to teraz feromony znowu pójdą do testowania.
Na razie zauważyłam tę prawidłowość o której wiele razy an tym forum było mówione: im mniej tym lepiej. Na początku maczałam patyczek raz i przejeżdżałam po nadgarstkach i drugi raz zamaczałam i smarowałam po szyi. Nie zauważyłam żadnych specjalnych efektów. Teraz biorę jedno maczanie na nadgarstki i szyję i efekt jest, ja czuję się pewniejsza, a i mężczyźni jakoś bardziej zwracają na mnie uwagę. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|