| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
juzekkrol  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 07:48 Temat postu: sam produkuje pheromaxa : )?? |
|
|
zauwarzyłem na pewno nie tylko ja ale chodze do silowni (mam w domu dokladnie) i po ghodzinie wysilku czuje zapach pheromau z pod pach tzn ze sam produkuje identyczne feromony czy tez ?? psikając sie pheromaerm organizm sie przyzwyczaił i zaczał produkcje tych feromonów przezemnie ??
mysle ze to ciekawy temat pozdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 08:52 Temat postu: |
|
|
Tak! Też to wyczuwam, jednak niekoniecznie spod pach, ale w moczu. Każdy człowiek wydziela własne feromony, jednak w minimalnych dawkach i zależnie od sytuacji. Człowiek gdy jest podniecony i gdy czuje się atrakcyjny, wydziela najwięcej własnych feromonów. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rav nowy
Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 17:46 Temat postu: |
|
|
ja po siłowni btb czuje  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 17:54 Temat postu: |
|
|
No wlasnie ja tez czuje to samo spod pach ze mam PH tam:D a co by bylo gdyby napelnic butelke po PH probce cala wlasnym potem i sprzedawac jako PH ? wiecie to jest oszustwo ale moze niektre sklepy wlasnie nam oferuja ten "pot" i potem odczuwamy efekt Placebo . A co by bylo gdyby miec pot jakiegos slawnego uwodziciela np cassanovy ?  _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
steffan potencjalny
Sprawdzone: PHX - działa, NPA w testach
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 18:20 Temat postu: |
|
|
| A wiecie co ja zauwazylem, ze jak po silownii, mimo ze sie wykąpię, to jak popsikam się PHX, czują zapach jego 5 razy bardziej, az nie mge wytrzymac i się krępuję. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 22:44 Temat postu: |
|
|
Dobra uwaga
Oczywiscie po siłowni jestesmy bardziej atrakcyjni dlatego ze trenujac produkujemy endorfiny sa to neuroprzekazniki poprawiajace na humor.
Mamy humor zaj***sty produkujemy wiecej fero i jestesmy poprostu odbierani bardziej atrakcyjniej tak samo jak po uzyciu fero
Efekt podwojny silka+fero wymiata  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rav nowy
Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]
|
Wysłany: Czw, 30 Sie 2007, 09:12 Temat postu: |
|
|
racja Michał, dlatego mała porcja ćwiczeń wskazana jest rano zeby sobie min. humor sobie poprawić
pozdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
faisca777  potencjalny
Sprawdzone: Perception, BTB, PHX, PHX OXY, Chikara, Perfect Ten, Relationship Magic, The Edge, NPA, Alchemy
|
Wysłany: Pią, 07 Wrz 2007, 23:53 Temat postu: |
|
|
Ciekawe, ja też miałem podobnie - nawet po tygodniu niestosowania przeze mnie Perception czułem lekko jego zapach podczas treningu biegania i po nim. Kiedy biegłem bulwarem zaczepiały mnie dziewczyny
Myślałem sobie: "Co u licha? Przecież od tygodnia tego nie stosuję".
Dotarło do mnie, że po dłuższym stosowaniu wiele moich ubrań przesiąknęło tymi feromonami, a mój pot też pachniał "inaczej". Jednak po kilku tygodniach i po kilku praniach nie było czuć tego zapachu i nie miałem już wrażenia, że coś wydzielam. Czyli efekt nie jest długotrwały, ale i tak jestem zaskoczony, że przez 3 tygodnie po zaprzestaniu stosowania to ciągle miało na mnie wpływ...
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|