Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

sam produkuje pheromaxa : )??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
juzekkrol Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)

PostWysłany: Czw, 23 Sie 2007, 07:48    Temat postu: sam produkuje pheromaxa : )?? Odpowiedz z cytatem

zauwarzyłem na pewno nie tylko ja Wink ale chodze do silowni (mam w domu dokladnie) i po ghodzinie wysilku czuje zapach pheromau z pod pach Smile tzn ze sam produkuje identyczne feromony czy tez ?? psikając sie pheromaerm organizm sie przyzwyczaił i zaczał produkcje tych feromonów przezemnie ??

mysle ze to ciekawy temat pozdr
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Czw, 23 Sie 2007, 08:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak! Smile Też to wyczuwam, jednak niekoniecznie spod pach, ale w moczu. Każdy człowiek wydziela własne feromony, jednak w minimalnych dawkach i zależnie od sytuacji. Człowiek gdy jest podniecony i gdy czuje się atrakcyjny, wydziela najwięcej własnych feromonów.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Rav
nowy

Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]

PostWysłany: Czw, 23 Sie 2007, 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja po siłowni btb czuje Very Happy
Powrót do góry
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Czw, 23 Sie 2007, 17:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No wlasnie ja tez czuje to samo spod pach ze mam PH tam:D a co by bylo gdyby napelnic butelke po PH probce cala wlasnym potem i sprzedawac jako PH ? wiecie to jest oszustwo ale moze niektre sklepy wlasnie nam oferuja ten "pot" i potem odczuwamy efekt Placebo . A co by bylo gdyby miec pot jakiegos slawnego uwodziciela np cassanovy ? Cool
steffan
potencjalny

Sprawdzone: PHX - działa, NPA w testach

PostWysłany: Czw, 23 Sie 2007, 18:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wiecie co ja zauwazylem, ze jak po silownii, mimo ze sie wykąpię, to jak popsikam się PHX, czują zapach jego 5 razy bardziej, az nie mge wytrzymac i się krępuję.
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Czw, 23 Sie 2007, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra uwaga Smile
Oczywiscie po siłowni jestesmy bardziej atrakcyjni dlatego ze trenujac produkujemy endorfiny sa to neuroprzekazniki poprawiajace na humor.
Mamy humor zaj***sty produkujemy wiecej fero i jestesmy poprostu odbierani bardziej atrakcyjniej tak samo jak po uzyciu fero Smile
Efekt podwojny silka+fero wymiata Razz Very Happy
Rav
nowy

Sprawdzone: Pheromax; BTB [test]

PostWysłany: Czw, 30 Sie 2007, 09:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

racja Michał, dlatego mała porcja ćwiczeń wskazana jest rano zeby sobie min. humor sobie poprawić Very Happy

pozdr
Powrót do góry
faisca777 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Perception, BTB, PHX, PHX OXY, Chikara, Perfect Ten, Relationship Magic, The Edge, NPA, Alchemy

PostWysłany: Pią, 07 Wrz 2007, 23:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawe, ja też miałem podobnie - nawet po tygodniu niestosowania przeze mnie Perception czułem lekko jego zapach podczas treningu biegania i po nim. Kiedy biegłem bulwarem zaczepiały mnie dziewczyny Very Happy

Myślałem sobie: "Co u licha? Przecież od tygodnia tego nie stosuję".
Dotarło do mnie, że po dłuższym stosowaniu wiele moich ubrań przesiąknęło tymi feromonami, a mój pot też pachniał "inaczej". Jednak po kilku tygodniach i po kilku praniach nie było czuć tego zapachu i nie miałem już wrażenia, że coś wydzielam. Czyli efekt nie jest długotrwały, ale i tak jestem zaskoczony, że przez 3 tygodnie po zaprzestaniu stosowania to ciągle miało na mnie wpływ...

Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: