Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Scent of Eros/SOE czy ktoś słyszał?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tomtom
uzależniony

PostWysłany: Nie, 13 Lut 2011, 16:10    Temat postu: Scent of Eros/SOE czy ktoś słyszał? Odpowiedz z cytatem

Witam, czy ktoś słyszał o feromonach Scent of Eros z androstenolem/ androsteronem (4 do 1) na forum Love- Scent mają chyba najlepszą opinie ze wszystkich feromonów, możliwe że działają podobnie do BTB ale są mniej uniwersalne, ludzie je mieszają głownie z NPA/ androstenonem i wychodzi ponoć dośc ciekawy mix.

Z tego co widze to niestety są dostępne tylko w USA Sad

Pozdrawiam
tomtom
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
questx Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA

PostWysłany: Pon, 11 Lip 2011, 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Używałem SoE i powiem że wymiata w połączeniu z Androstenonem, w moim przypadku był to Attractant, ale przypuszczam że z NPA będzie tak samo jeśli nawet nie lepiej! Przy takim połączeniu jedna murzyneczka niemalże sama mnie zaciągnęła do łóżka po kilku godzinach rozmowy (to tylko jedna z ciekawszych historii Wink) a któregoś dnia przypadkiem wypadł mi SoE z kieszeni, ona zapytała co to, powiedziałem że perfum, powąchała i zaczęła się tym cała nacierać!!!! Normalnie to wyglądało jakby miała dostać orgazmu tylko wąchając SoE Very Happy

A więc jak ktoś będzie miał okazję to POLECAM, pomimo że produkt nie jest tani i dość szybko się zużywa to uważam że warto Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: