Wysłany: Nie, 13 Lut 2011, 16:10 Temat postu: Scent of Eros/SOE czy ktoś słyszał?
Witam, czy ktoś słyszał o feromonach Scent of Eros z androstenolem/ androsteronem (4 do 1) na forum Love- Scent mają chyba najlepszą opinie ze wszystkich feromonów, możliwe że działają podobnie do BTB ale są mniej uniwersalne, ludzie je mieszają głownie z NPA/ androstenonem i wychodzi ponoć dośc ciekawy mix.
Z tego co widze to niestety są dostępne tylko w USA
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
Wysłany: Pon, 11 Lip 2011, 22:07 Temat postu:
Używałem SoE i powiem że wymiata w połączeniu z Androstenonem, w moim przypadku był to Attractant, ale przypuszczam że z NPA będzie tak samo jeśli nawet nie lepiej! Przy takim połączeniu jedna murzyneczka niemalże sama mnie zaciągnęła do łóżka po kilku godzinach rozmowy (to tylko jedna z ciekawszych historii ) a któregoś dnia przypadkiem wypadł mi SoE z kieszeni, ona zapytała co to, powiedziałem że perfum, powąchała i zaczęła się tym cała nacierać!!!! Normalnie to wyglądało jakby miała dostać orgazmu tylko wąchając SoE
A więc jak ktoś będzie miał okazję to POLECAM, pomimo że produkt nie jest tani i dość szybko się zużywa to uważam że warto