Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sklad

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Wto, 02 Sty 2007, 00:41    Temat postu: Sklad Odpowiedz z cytatem

Androstadienon - feromon który działa _bezpośrednio_ na zmianę myślenia/nastawienia u kobiet. Zabójcza broń. Kobiety czują się zrelaksowane, gdy są pod wpływem Androstadienonu. Udowodniono, że a-dienon likwiduje syndrom napięcia przedmiesiączkowego. Po pewnym czasie zamienia się w androstenon, więc w konsekwencji łatwo jest przedawkować go.
No i własnie po jakim czasie androstadienon zmienia sie w Androstenon
Jak to mozna przedawkowac
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
i17
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten

PostWysłany: Wto, 02 Sty 2007, 02:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyczytałeś to z mojego bloga Wink
no proste, po pewnym czasie feromony wskutek jakichś tam przemian chemicznych się zmieniają (chodzi o androstadienon -> androstenon)
Jak przedawkować?
Psiknij sobie za dużo Pheromaxa, a zauważysz, że efekty będą inne z początku, a inne po paru godzinach.
Nie znalazłem informacji po jakim czasie się a-dienon zamienia, ale efekt który pisałem na górze występuje. Ciężko go zauważyć, bo z początku jak używasz A1 ( androstadienon), to dopiero dziewczynę poznajesz (tak jest zazwyczaj) i wiadomo, że wpływasz na nią własną osobą, zachowaniem, charyzmą, etc, w związku z tylko tym, jej zachowanie się zmienia i efekty zamiany A1 są ciężko zauważalne (bo sądzisz, że to działasz głównie Ty, a nie feromony). Tymczasem spróbuj użyć samego Pheromax (bez żadnych mixów) i pochodź po pubach, zmieniaj puby co 30 minut i sprawdzaj jak się zmieniają nastawienia do Ciebie, gdy podrywasz laskę, w zależności od czasu. Kiedyś właśnie w związku z tym próbowałem ten eksperyment wykonać, ale w tłocznych miejscach na mieście, jednak ciężko znaleźć zaludnione miejsca przez np. 4 godziny z rzędu. Kiedyś jednak też testowałem właśnie jak opisałem w pubach, ale to było 5 lokali w jakieś 3,5h. Efekty? Znowu niezbyt łatwo wymierzalne. Czemu? Wiadome jest, że po 3 h w pubie ludzie już ileś tam alkoholu wypili, dochodzi zmęczenie itp. Jednak co było: Im późniejszy pub tym łatwiejsze otwarcie, samo rozpoczęcie rozmowy i zainteresowanie, ale trudniejsza rozmowa, gdy już się gada. Ale piszę, na to ma przecież wpływ wiele rzeczy, testowałem to dosyć niedawno, w 1. połowie grudnia.
Znowu, co do przedawkowania, w tym względzie nie doświadczyłem chyba, ale takie są opinie, lepiej uważać.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: