Dokładnie nieruszany ja też sie śmiałem z innych ale teraz kiedy sam sie zabujałem wiem jak to boli gdy ktoś bardzo mi drogi mnie olewa i nie jestem w stanie tego zmienić a kolejne komplementy nie robią już żadnego wrażenia. He he co ja bym dał żeby to mi przeszło... Królestwo za spokój jaki miałem zanim ją poznałem
pozdro
P.S.
Fero chyba jednak zużyje na niej w końcu nie mam nic do stracenia
masz racje królestwo za spokój. ale takich osób sie nie zapomina i taką miłość pamieta sie do końca zycia. ale fero może coś zadziała i wszystko kiedyś wroci jak kiedyś a jak nie to wyrwie sie nową na feromonki hehe. teraz to trzeba troche rozumkiem ruszyć a nie mysleć serduchem bo to do nikąd prowadzi tylko człowiek sam się rani. trzeba pokazać ze nie na niej swiat sie konczy ale jest dużo innych. chikara z phx w tym mi pomoże hihi
Chikara z PHX? Zamierzasz to łączyć ? Przecież zapach Chikary nie przykryje woni PHX przynajmniej tak mi się wydaje po lekturze tego forum. No chyba że zamierzasz stosować je osobno.
Chikara z PHX? Zamierzasz to łączyć ? Przecież zapach Chikary nie przykryje woni PHX przynajmniej tak mi się wydaje po lekturze tego forum. No chyba że zamierzasz stosować je osobno.
pozdro
Noo ale przeciez mozna przy tej mieszance stosowac swoje perfumy, a przy wiekszej ilosci PHeromax'u to jest nawet wskazane
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5