|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wrazliwiec nowy
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 19:26 Temat postu: Skomplikowana sprawa - jak odzyskać utraconą kobietę? |
|
|
Witajcie.
Sprawa przedstawia się w następujący sposób: przez 1,5 roku byłem z dziewczyną, moją pierwszą notabene (mam 23 lata) i najważniejszą. Wcześniej miałem luźne relacje z 4 innymi przedstawicielkami płci pięknej, ale nie decydowałem się na związek bo brakowało tego 'czegoś'. Niestety, w tego Sylwestra rozstaliśmy się (ona zerwała). Skumulowało się wiele problemów, głównie związanych z jej niską samooceną i wzajemnym wyrzucaniem sobie przeszłości. Pojawił się inny mężczyzna, i mimo, że zapewnia, że "Ty byłeś moją pierwszą i może ostatnią prawdziwą miłością" to nie chce mi dać szansy na związek w tej chwili, twierdząc, że szuka spokoju i stabilizacji, a przy mnie jest agresywna i nerwowa. Ona sądzi, że mnie ogranicza, że przez nią nie mogę się 'wyszaleć' (bo popełniłem ten błąd, że kiedyś o tym mówiłem) Zaoferowała mi przyjaźń, a ja chcę ją odzyskać (bo wiem, że tli się w niej uczucie i sentyment) i dać jej to czego być może nie dawałem w takiej ilości jak potrzebowała - czyli pewności, że jest najważniejszą osobą w moim życiu. Chciałbym zbudować w niej zaufanie do moich słów i do mojej osoby (bo jak twierdzi tego nam brakowało) oraz tego by uwierzyła w to ile dla mnie znaczy. Po prostu chciałbym by do mnie wróciła (jak twierdzi "jeśli jesteśmy sobie przeznaczeni to będziemy kiedyś razem). Chciałbym pomóc przeznaczeniu. Czy są jakieś feromony, które pomogłyby w osiągnięciu celu? Chodzi mi o to by zbliżyła się do mnie i by zaistniał między nami ponowny kontakt fizyczny (przytulenia, pocałunki) a przede wszystkim zaufanie i chęć spotykania się (wzbudzenie tęsknoty) Wiem, że jest jeszcze szansa na uratowanie tego bo jeszcze w Wigilie potrafiła przyjechać do mnie z prezentem na 15 minut (mimo, że sama droga to 2h) by mi go tylko wręczyć. Czy feromony mogą pomóc? Mam z nią kontakt smsowy/przez gg oraz spotkania. Jeśli trzeba opiszę całą sytuację dokładniej. Bardzo proszę o pomoc... i odp. - czy fero faktycznie mogą pomóc?
EDIT: chciałbym by można było używać przy tym szarego Hugo Bossa
EDIT2: nie chodzi mi o pożądanie i seks, tylko w wskrzeszenie związku, wzbudzenie tęsknoty i poczucia zaufania... tak by znów czuła się przy mnie najlepiej.
EDIT3: i co jeśli nie trafię z feromonami??? co jeśli wzbudzę w niej wręcz przeciwną reakcję??? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kochas~ potencjalny

|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 19:55 Temat postu: |
|
|
no to wiec tobie przydadza sie feromony socjalne
polecam CHIKARE lub BTB
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:02 Temat postu: |
|
|
Przeznaczenie jak to przeznaczenie co jest nam zapisane to już tak będzie i nawet to jakie najpierw feromony wybierzesz i czy je w ogóle wybierzesz też jest zapisane.Ja głęboko wierzę w przeznaczenie i wydaje mi się,że już samo to,że trafiłeś na tą stronę jest przeznaczeniem
Ja osobiście po przeczytaniu twojego krótkiego życiorysu,tego co chcesz osiągnąć i tego,że chcesz to przykryć szarym Bossem zaproponowałbym Ci BTB
Ale nie sugeruj się tylko moją poradą bo różnie na różnych ludzi to działa... _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
Pamiętaj,że kropla drąży skałę a bez akcji nie ma reakcji!
Ostatnio zmieniony przez Bullet dnia Sro, 16 Sty 2008, 20:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wrazliwiec nowy
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:02 Temat postu: |
|
|
i... juz? po prostu ? i naprawde to moze pomoc w odbudowie zwiazku? no i czy jest jakies ryzyko, ze ona zareaguje na te feromony neagatywnie?
EDIT: a cos do 150zl? czy raczej warto zainwqestowac wiecej?
EDIT2: cytat o chikarze "Wysyła typowo męskie sygnały o serdecznym, przyjacielskim charakterze." ... kurcze... te 'przyjacielskie' mi jakos nie pasuje tu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:12 Temat postu: |
|
|
Z feromonami jak z seksem może być cudownie,bardzo dobrze,dobrze,przeciętnie,tak sobie albo nawet nie dobrze.
BTB warte są swojej ceny ale ja do niczego Cię nie namawiam ile mogłem pomóc tyle Ci pomogłem.
Powodzenia! _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
Pamiętaj,że kropla drąży skałę a bez akcji nie ma reakcji! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wrazliwiec nowy
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:14 Temat postu: |
|
|
rozumiem... dziekuje
a... czy gdybym nie chcial uzyc zadnych perfumow... to lepsza bylaby Chikara wtedy od BTB? bo ona jest zapachowa
bo ten moj boss cos mi zalatuje podrobka... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:18 Temat postu: |
|
|
Dla mnie Chikara pachnie pięknie i też konkretnie działa.
Dla mnie Chikara to Mercedes a BTB to Porsche
Wybór należy do Ciebie _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wrazliwiec nowy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:21 Temat postu: |
|
|
Wypadało by chociaż podziękować  _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wrazliwiec nowy
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:27 Temat postu: |
|
|
oczywiscie dziekuje (dziekowalem tez wczesniej ) ale sie zapedzilem
Ostatnio zmieniony przez wrazliwiec dnia Sro, 16 Sty 2008, 20:31, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:30 Temat postu: |
|
|
Spoko,ale jestem uczulony na takie rzeczy
Już miałem napisać co za cham,dowiedział się co chciał i uciekł  _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
Ostatnio zmieniony przez Bullet dnia Sro, 16 Sty 2008, 20:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wrazliwiec nowy
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:31 Temat postu: |
|
|
raczej zapominalski desperat...
ale czy feromony naprawde dzialaja? czy to fikcja?
nie chce niczego zepsuc.................. moze moje naturalne feromony wystarczaly jej? i teraz cos zaburze... ?
a takie rzeczy jak Relationship Magic... Lure... czy Pheromax... do moich celow sa dobre czy raczej nie?
wybaczcie, ze tak draze... ale naprawde chwytam sie juz wszystkiego by odmienic los... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:34 Temat postu: |
|
|
A tutaj to już niestety zadecyduje przeznaczenie!  _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wrazliwiec nowy
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:37 Temat postu: |
|
|
w kwestii tego czy zadzialaja czy nie?
ale tak ogolnie - czy feromony dzialaja czy to fikcja?
EDIT: jaki zapach ma Chikara? do czego zblizony? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bullet  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 16 Sty 2008, 20:44 Temat postu: |
|
|
Czy zastanowiłeś się chociaż trochę,że zadając mi takie pytanie obrażasz mnie w ten sposób
I nie tylko mnie ale większość  _________________ Każdy może znaleźć dla siebie lepsze miejsce.Jeżeli wierzysz w siebie możesz tego dokonać.Ale nikt za ciebie tego nie zrobi.
Ostatnio zmieniony przez Bullet dnia Sro, 16 Sty 2008, 20:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|