Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sobota - Domówka - PHX - niepewne przykrycie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Morpher
nowy

Sprawdzone: jakis szajs z Alle,

PostWysłany: Pią, 05 Gru 2008, 01:46    Temat postu: Sobota - Domówka - PHX - niepewne przykrycie Odpowiedz z cytatem

Hej, zaczne moze od tego ze naprawde przewertowalem cale forum (dlatego tez zakupilem phx bez zbednych pytan) ale mam kilka niepewnosci. Jak w temacie, sobota dzien w który mial być spooory test phx. Impreza w mieszkaniu (alkohol bedzie sie lał grubo Laughing / male pomieszczenia ) ok 10 panienek a 5 chlopakow, wiec naprawde bedzie co testowac...
mam phx 14ml, i jak w innym temacie pisalem marco polo pure green (oryginal) uwielbiam ten zapach ale nie wiem czy "pokryje" moje obawy (chce zastosowac jeden psik) Rolling Eyes mam również
paco rabanne ultraviolet
Kod:
http://www.ceneo.pl/103846

ale jest słodki ;/ ( średnio go lubie)
bardzo obawiam sie ze bede "smierdział" tymbardziej ze caly czas bede blisko kobiet...
prosze o jakas rade... a noz kojarzycie zapachy i mi jakos doradzicie... jutro sprobuje sie psiknac jednym na jedna reke, drogim na 2ga reke... sprawdze ktory dluzej wytrzyma....

Hmm mam tez probki Perception i The Edge one sa ponoć nie smierdzace moze ich uzyc Crying or Very sad ? chodz wolał bym PHX...
Prosze o jakies sugestie...

EDIT:
Dodam zapytanie ktore bylo wałkowania równiez ale jakos nie usadyfakcjonowało mnie:
Lepsze pokrycie otrzymamy:
a)Po psiku fero, bezposrednio w to samo miejsce psikamy perfum i np na ciuch
b)Po psiku fero, psikamy w okolice miejsca fero i dodatkowo np na ciuch
Razz
DR. KIDLER Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: PH FEROMON, PHEROMAX

PostWysłany: Sob, 06 Gru 2008, 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak jest to domówka to jeden psik tuż przed imprezą, a w połowie imprezy drugi niepełny psik. Powinno być oki, natomiast jeśli chodzi o perfumy to wybierz
a).........
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: