Wysłany: Pią, 22 Cze 2007, 19:08 Temat postu: sposob wysylki
Jakie macie doswiadczenia z kurierem Siodemka? Chcialem sprawdzic losy paczki - pani pod krakowskim numerem powiedziala, po podaniu moich danych, ze zadnej paczki nie ma Warszawski "calodobowy" numer zglasza sie "abonent poza zasiegiem" , z glupia zadzwonilem do Katowic, a oni mi na to, ze nie moga sprawdzic co z paczka, jak nie mam numeru listu przewozowego (a w Krakowie im to jakos nie przeszkadza ). Licze tylko, na to ze burdel u kuriera nie przeszkodzi mi w cieszeniu sie zamowionymi feromonami
EDIT: Paczka dotarla bez problemow i w calosci Obsluga klienta dala mi nr listu przewozowego. Jednak na stronie Siodemki jedyne zdarzenia rejestrowane to odebranie przez kuriera we Wroclawiu i wydanie kurierowi w Krakowie (brak takich zdarzen jak przyjecie na magazyn w Krakowie, itp.). Poza tym przez pewien czas w ogole nie mozna bylo zbadac statusu przesylki, bo cos u nich nie dzialalo. Tak wiec, dosc dziwna to firma