Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Spotkanie...
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elle Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Sob, 19 Sty 2008, 09:24    Temat postu: Spotkanie... Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich:) Chciałam opisać moją historię,dotyczącą feromonów... i pewnego mężczyzny. Kilka miesięcy temu poznałam pewnego chłopaka,nie byliśmy parą,ale po pewnym czasie nasze relacje przestały mieć charakter typowo koleżeński;) w końcu on poznał kogoś innego i ja też... tak się to zakończyło. Jednak jego związek przetrwał zaledwie miesiąc,ja natomiast cały czas byłam z moim partnerem. I w tym momencie zaczęło się...zazdrość,prośby o spotkania,żale. Ja jednak pozostawałam obojętna na to wszystko. Pewnego wieczoru spotkałam go w clubie, po 3 miesiącach. Tydzień wcześniej kupiłam jakieś feromony w sex-shopie z czystej,zupełnej ciekawości,chciałam przetestować i tego wieczoru miałam je na sobie... Gdy ON usiadł koło mnie to jakby go zaczarowało,patrzał się na mnie a znajomi mówili do niego "ej XXX co Ci jest?" potem przetańczyliśmy całą noc, było pięknie jak nigdy;) powiedział mi,że mnie kocha trzy razy! ze tęsknił,że mnie uwielbia... byłam w totalnym szoku,bo wcześniej jak się spotykaliśmy to bardziej mnie zależało na nim niż jemu na mnie... Około 3 nad ranem wyszłam z clubu, zostawiając go tam... na następny dzień dostałam oczywiście smsa z prośbą o spotkanie... ale odmówiłam:( zrobiłam to dlatego,że wtedy jeszcze spotykałam się z innym chłopakiem... potem on znów pisał,zapraszał na imprezy,ale ja nic... po miesiącu znów się spotkaliśmy,jednak zachowywał się już inaczej (ale chciał bym jechała z nim na wakacje do USA i na Sylwestra) było OK, znów miałam te feromony na sobie...myślałam,że będzie OK,ale... nasza znajomość wywoływała sporo kontrowersji między wspólnym znajomymi i ktoś życzliwy naopowiadał mu na mnie wiele złych rzeczy,które były nieprawdą:/ strasznie się pokłóciliśmy,powiedział mi,że nie chce mnie znać...ja jednak chciałam wszystko wyjaśnić,spotkaliśmy się i pogodziliśmy, i wtedy zaczęłam temat "NAS"... i usłyszałam,że on nie jest pewny tego co czuje:/,że potrzebuje czasu...
Pozostaje teraz wiele pytań bez odpowiedzi... Czy wtedy rzeczywiście zadziałały te niby-feromony z sex-shopu? Co byłoby gdybym zastosowała wtedy Pheromax?Smile Nawet jeśli te niby-feromony nie zadziałały,to czy z Phero mogło być o wiele lepiej?Very Happy Wiem,że mówił to wtedy po wypiciu alkoholu,jednak nie był aż tak pijany,by nie kontaktować, tym bardziej,że gadaliśmy też o normalnych co tam u niego, u mnie...
Póki co czeka nas kilku miesięczna przerwa,bo on wyjeżdża... jak przyjedzie to przywitam go z Pheromaxem:D i na pewno podzielę się spostrzeżeniami na forum... Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kochas~
potencjalny

PostWysłany: Sob, 19 Sty 2008, 12:55    Temat postu: Re: Spotkanie... Odpowiedz z cytatem

elle napisał:
patrzał się na mnie

no to widze ze zabawa w remizie była na 102
hoho Laughing
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sob, 19 Sty 2008, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

patrzył się Laughing myślę,że ludzie większe błędy popełniają na tym forum i nikt im uwagi nie zawraca;> zresztą napisałam,że impreza była w clubie a nie w remizie...:/
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Sob, 19 Sty 2008, 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe patrzal, dobra miejsza o to.Dokladnie jak mowisz-ludzie z forum o wiele gorzej pisza ;p;p.Hmm nie mam pojecia czy te feromony z sex-shopu dzialaly :/.Ogolnie mowi sie ze m.in z takich zrodel feromony nie dzialaja, no ale coz faceta niezle zakrecilo no chyba ze dosypalas mu jakiegos proszku do piwa Laughing .Noo koniecznie przetestuj na nim Pheromax i zdaj relacje Wink
Pozdrawiam
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Nie, 20 Sty 2008, 07:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie dosypałam mu nic do żadnego napoju...Wink wyszło to samo od niego... jak tańczyliśmy to cały cza wąchał to miejsce w którym miałam nałożone feromony. Coraz bardziej zaczynam się zastanawiać co byłoby gdybym wtedy użyła Pheromaxu...Very Happy i gdyby później nie doszło do kłótni;>
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Nie, 20 Sty 2008, 21:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ojj bo juz podejzewalem Cie o najgorsze elle Laughing Hmm efekty sa jagby to byly markowe feromony...naprawde dziwne.Hehe za bardzo sie nie napalaj tak o mysli co to by bylo zebys miala wtedy Pheromax.Mozliwe ze efekty beda lepsze albo gorsze.Oszalamiajacej roznicy raczej nie bedzie, ale pewnie skonczy sie wieczor w lozku, jesli to jest Twoj cel.Tak to przynajmniej odczytalem.... Laughing

Pozdrawiam
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Pon, 21 Sty 2008, 02:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

skończenie w łóżku nie jest moim celem... wręcz przeciwnie,chcę wzbudzić w nim jakieś głębsze uczucie,żeby było to "coś", polot...
Powrót do góry
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Pon, 21 Sty 2008, 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

glebsze uczuce i do lozka heh
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Pon, 21 Sty 2008, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

głębsze uczucie i do łóżka heh... co to ma znaczyć?
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pon, 21 Sty 2008, 12:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jakie to były feromony? Pamiętasz nazwę?

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Pon, 21 Sty 2008, 12:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie pamiętam... takie małe w kulce. Ja sama nie wiem, czy było to działanie tych feromonów,czy jego rzeczywista reakcja... ale nigdy wcześniej się tak nie zachowywał...Smile
Powrót do góry
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Pon, 21 Sty 2008, 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nic nie znaczy tylko tak sobie napisalem dla smiechu pozdro
Powrót do góry
Alpha Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: PHX, Chakira, Love & Desire, NPA

PostWysłany: Pon, 21 Sty 2008, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wy narzekacie Panie moje drogie na maly dostep do fero... i ze my mamy lepiej... tylko ze Wy dzialacie na nas i tak zbyt mocno "naturalnie" ze sie tak wyraze wiec fero robi z nas dla Was wrecz zabawki... a tak mamy jeszcze jakies szanse sie bronic:D
nowy

PostWysłany: Wto, 22 Sty 2008, 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tylko tu nie do końca chodzi o "działania na faceta", bardziej chciałabym skupić się na uczuciu i na tym,żeby przyciągało go do mnie jak magnes...
Powrót do góry
Alpha Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: PHX, Chakira, Love & Desire, NPA

PostWysłany: Wto, 22 Sty 2008, 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiec mozna mniemac ze osiagnelas to co ja teraz probuje:D rozbudzilas uczucie dalas mu smiialosci poprzez fera... obudzily to uczucie:) jezeli tak masz wielkie szczescie:)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: