Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

sprośna mamuśka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Czw, 16 Gru 2010, 00:09    Temat postu: sprośna mamuśka Odpowiedz z cytatem

Zostałem poproszony przez kolegę o sfilmowanie występu jego paroletniego synka. Było to bożonarodzeniowe przedstawienie, w którym udział brały pospołu dzieci i rodzice. Atmosfera wigilijno-kolędowa, radośnie i bombkowo. Wszedłem z kamerką w tłumek rodziców. Teraz korzystam regularnie z NPA i także wówczas miałem na sobie kropelkę, wsmarowaną w szyję z rana. Nie minęła dłuższa chwila, jak zwróciła na mnie uwagę pewna blond mama o obfitym biuście. Zbliżała się do mnie, zbliżała, aż w końcu doszło do kilku otarć, najpierw ramię o ramię, a potem o ramię piersią Very Happy W gęstwinie rodziców oglądających występ mogło to ujść za przypadek. Kiedy jednak na scenę wyszedł św. Józef ciągnący na powrozie osiołka (jednego z tatusiów na czworaka i z maską na twarzy), blond-mama ozwała się do mnie w te słowa: „Ależ perwersja! Prawie jak w tym rysunkowym dowcipie, Mikołaj bije rózgą renifera, a renifer na to: mocniej, ty obleśny grubasie!”..... I jak z tego morał? Że feromony działają niezależnie od okoliczności!
Fleurety Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara

PostWysłany: Sob, 15 Sty 2011, 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaki z tego morał? Hormony u kobiet działają niezależnie od okoliczności. Ale lepiej po alko i podczas dobrej zabawy Very Happy Obawiam się, że kropla feromonów wtarta rano, wieczorem już nie miała większej siły przebicia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
uzależniony

PostWysłany: Wto, 18 Sty 2011, 15:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

małe wyjaśnienie: całe wydarzenie miało miejsce około południa, więc kropla NPA jeszcze robiła swoje Very Happy Co do alku, zgadzam się w 100%, to potężny wzmacniacz feromonów. Kiedyś próbowałem na tym forum poruszyć temat łączenia fero z innymi (nieszkodliwymi) używkami, ale rozmowa zeszła z fero na tematy społeczne.
trasti7
nowy

PostWysłany: Wto, 10 Sty 2012, 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to chyba z feromonami nic wspolnego nie mialo, tylko kobiety ma dosc specyficzny humor, albo taki perwersyjny lubi Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uzależniony

PostWysłany: Sro, 11 Sty 2012, 07:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

upłynął rok, a temat nadal aktualny (:

trasti7 - na pewno kobitka jest śmiała, bo inaczej nie powiedziałaby tego, co powiedziała. Dlaczego jednak uznała, że akurat przy mnie może sobie pozwolić na sprośne żarciki?
trasti7
nowy

PostWysłany: Pią, 13 Sty 2012, 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hm no tez racja, myslalem ze w poblizu byli inni ludzie rowniez
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: