|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 16 Gru 2010, 00:09 Temat postu: sprośna mamuśka |
|
|
Zostałem poproszony przez kolegę o sfilmowanie występu jego paroletniego synka. Było to bożonarodzeniowe przedstawienie, w którym udział brały pospołu dzieci i rodzice. Atmosfera wigilijno-kolędowa, radośnie i bombkowo. Wszedłem z kamerką w tłumek rodziców. Teraz korzystam regularnie z NPA i także wówczas miałem na sobie kropelkę, wsmarowaną w szyję z rana. Nie minęła dłuższa chwila, jak zwróciła na mnie uwagę pewna blond mama o obfitym biuście. Zbliżała się do mnie, zbliżała, aż w końcu doszło do kilku otarć, najpierw ramię o ramię, a potem o ramię piersią W gęstwinie rodziców oglądających występ mogło to ujść za przypadek. Kiedy jednak na scenę wyszedł św. Józef ciągnący na powrozie osiołka (jednego z tatusiów na czworaka i z maską na twarzy), blond-mama ozwała się do mnie w te słowa: „Ależ perwersja! Prawie jak w tym rysunkowym dowcipie, Mikołaj bije rózgą renifera, a renifer na to: mocniej, ty obleśny grubasie!”..... I jak z tego morał? Że feromony działają niezależnie od okoliczności! _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Sob, 15 Sty 2011, 10:16 Temat postu: |
|
|
Jaki z tego morał? Hormony u kobiet działają niezależnie od okoliczności. Ale lepiej po alko i podczas dobrej zabawy Obawiam się, że kropla feromonów wtarta rano, wieczorem już nie miała większej siły przebicia. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 18 Sty 2011, 15:52 Temat postu: |
|
|
małe wyjaśnienie: całe wydarzenie miało miejsce około południa, więc kropla NPA jeszcze robiła swoje Co do alku, zgadzam się w 100%, to potężny wzmacniacz feromonów. Kiedyś próbowałem na tym forum poruszyć temat łączenia fero z innymi (nieszkodliwymi) używkami, ale rozmowa zeszła z fero na tematy społeczne. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
trasti7 nowy
|
Wysłany: Wto, 10 Sty 2012, 13:32 Temat postu: |
|
|
to chyba z feromonami nic wspolnego nie mialo, tylko kobiety ma dosc specyficzny humor, albo taki perwersyjny lubi  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 11 Sty 2012, 07:55 Temat postu: |
|
|
upłynął rok, a temat nadal aktualny (:
trasti7 - na pewno kobitka jest śmiała, bo inaczej nie powiedziałaby tego, co powiedziała. Dlaczego jednak uznała, że akurat przy mnie może sobie pozwolić na sprośne żarciki? _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
trasti7 nowy
|
Wysłany: Pią, 13 Sty 2012, 17:50 Temat postu: |
|
|
| hm no tez racja, myslalem ze w poblizu byli inni ludzie rowniez |