|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Wto, 31 Lip 2007, 16:35 Temat postu: sprzatanie... |
|
|
Co myslicie o sprzataniu forum z niepotrzebnych postów?? typu ile smarowac albo co kupic na pierwszy raz... i jeszcze proponowalbym zrobic taki odzielny dzial "problemy osobiste a feromony " albo cos podobnego zeby mozna bylo zadawac pytania " ile psiknac zeby ona do mnie wrocila " itp.. bo na tym forum sie zaczyna robic powoli smietnik... czekam na odpowiedz ferum i wasze opinie.. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 31 Lip 2007, 17:18 Temat postu: Re: sprzatanie... |
|
|
| kamillK napisał: | | Co myslicie o sprzataniu forum z niepotrzebnych postów?? typu ile smarowac albo co kupic na pierwszy raz |
Popieram. Wieć te posty nieraz usuwam.
| Cytat: | | i jeszcze proponowalbym zrobic taki odzielny dzial "problemy osobiste a feromony " albo cos podobnego zeby mozna bylo zadawac pytania " ile psiknac zeby ona do mnie wrocila " itp.. |
Moim zdaniem jest to indywidualna sprawa. Można byłoby podać tylko przybliżone dawki (choć każdy będzie podawał inne), a i tak- jeśli na przykład jest ona za duża- nie zadziała, wieć ktoś będzie musiał dalej testować. A wiadomo, że trzeba precyzyjnie dawkować, bo w większości przypadków jest tylko jedna szansa.
Poza tym, aby zrobić, żeby wróciła trzeba wywołać efekt podniecenia (seksualny, zaintersowania), a w klubie czy dyskotece potrzeba tego samego! Więc po co pisać kilka razy???
No, chyba, że trzeba mniej środka, gdy ona ciebie zna. Ale i tak trzeba wykazać się nie lada umiejętnościami aby ją odbić. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 31 Lip 2007, 17:54 Temat postu: |
|
|
podalem tylko takie przyklady nie chodzilo mi o to ze mam z tym problem... a co do tego dawkowania masz racje ze na kazdego inaczej dziala ale po jaka cholere zakladac 15 tematow o tym samym jak mozna zalozyc jeden i byc zadowolonym? to tyczy sie do wiekszoci uzytkownikow w tym do mnie..zostawiac tylko te posty ktore cos wnosza do forum albo naprawde moga sie komus przydac.. bo zostawianie parunastu identycznych tematow jest bez sensu niedlugo to forum zacznie zmieniac nazwe na "ile dawkowac fero " lub " jak odbic dziewczyne za pomoca fero " to jest przydatne ale jakos to posortowac w jednym temacie wtedy by bylo i ladnie i nawet latwiej by bylo sie czegos wiecej dowiedziec czyz nie?? _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
Wysłany: Wto, 31 Lip 2007, 19:22 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem powinniśmy stworzyć powiększone FAQ o feromonach, które odpowiadałoby na większość zadawanych pytań przez osoby nowe. Jedno już istnieje, ale nie zaspokaja wiedzy użytkowników.
Chętnie pomogę - jak coś to priv msg. _________________ http://rapidshare.com/users/OX6BN/1
Moje ebooki i inne materiały.
Wszystkie pliki są moimi kopiami zapasowymi, chronione prawami autorskimi! Ściągasz na własną odpowiedzialność! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 31 Lip 2007, 20:19 Temat postu: |
|
|
| Soc napisał: | Moim zdaniem powinniśmy stworzyć powiększone FAQ o feromonach, które odpowiadałoby na większość zadawanych pytań przez osoby nowe. Jedno już istnieje, ale nie zaspokaja wiedzy użytkowników.
Chętnie pomogę - jak coś to priv msg. |
Popieram w 100%. Extra pomysł! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 01 Sie 2007, 13:17 Temat postu: |
|
|
FAQ wciąż czeka na Waszą rozbudowę. Dopisujcie pytania, odpowiedzi, sugestie, uwagi do jego treści. Gdy razem uznamy, że jest zakończony, zmienimy jego formę i zamieścimy jako 1 post, po czym znów możliwa będzie jego korekta.
Najważniejsze, aby wciąż go rozwijać i rzeczywiście, ilość powtarzających postów powinna się zmniejszyć. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 01 Sie 2007, 13:45 Temat postu: |
|
|
FERUM- prosiłbym Ciebie, abyś zamieścił tam proponowane dawki danych produktów oraz propozycje łączenia poszczególnych produktów. Z pewnością ułatwi to szukanie podstawowych informacji, a- z tego względu, że jesteś najbardziej doświadczoną osobą- zrobisz to solidnie.
Można byłoby wrzucić też ten link. Jest bardzo przydatny.
http://www.feromony.pl/Pytania _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 31 Sie 2007, 17:54 Temat postu: |
|
|
fajnie temat zalozony postanowienia sa... a forum co raz bardziej sie zapycha glupimi tematami albo takimi ktorych jest juz 10...dlugo jeszcze bedzie to trwalo ??
Prosba chociaz do tych ktorzy odisuja na takie tematy... albo nie odpowiadajcie albo skierujcie na temat ktory jest juz zalozony bedzie na pewno latwiej nam wszystkim.. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 31 Sie 2007, 19:16 Temat postu: |
|
|
Jako że jestem moderatorem, czasami usuwam nowo powstałe tematy czy posty typu "ile dawkować, co wybrać, jakie są różnice" czy "love&desire- dobre?", a także przenoszę tematy powstałe w nieodpowiednich działach- i to mnie najbardziej denerwuje  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 31 Sie 2007, 19:44 Temat postu: |
|
|
ja moderatorem nie jestem ale tez mnie to denerwuje bo po co robic tyle tych tematow jak mozna zebrac wszystko w jednym i bedzie latwiej i szybciej...
Dlatego apeluje NIE ODPISYWAC NA TAKIE TEMATY ktore sa juz 10 z rzedu lub sa jedno razowe.. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 12 Wrz 2007, 20:14 Temat postu: |
|
|
poddaje sie... powtarzajace sie tematy wygraly... _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|