Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Swiadomosc

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sro, 31 Sty 2007, 01:27    Temat postu: Swiadomosc Odpowiedz z cytatem

Zawsze zauwazam na dyskotekach ze wiekszosc dziewczyn kreci sie obok mnie ,niektore ocieraja wpatrują sie /Iois/ stoja obok mnie a nawet tuz przedemną Wink
Wiem ze jesli nie podobalbym sie tym laskom to nawet niechcialo by sie im do mnie podbijac Rolling Eyes
Ale one to robią swiadomie czy nie będą pamietac np.mnie
jesli chodzą za mną ocieraja specjalnie,IoIs full/
maja 'kurwiki w oczach Cool to czy one mnie zapamietaja Very Happy czy tez moga udawac ze nie pamiętają Very Happy
Jak laska czuje sie w obecnosci naszej jesli uzyjemy feromonow nikt tego za bardzo nie wie Idea
A ja wiem cos o tym bo zrobilem kilka testow i napisze krotko Very Happy
tak samo jak podszedla by do nas np.jenifer lopez Laughing i chciala nas zapoznac
/co by z nami sie dzialo czasami nic jak dla kogo/ale my jesli mamy na sobie feromony to laske poprostu zatyka pozytywnie Rolling Eyes uczucie goraca/stres/tak jak podszedlby do niej chlopak z marzen to jest prawda Wink
A jesli stoimy obok laski niesmialej fajnej, jesli nie zagadamy w czasie to ona odejdzie bo wie ze jest slaba dla nas Razz a jesli zagadamy to mozemy wiedziec co na nas czekA Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sro, 31 Sty 2007, 02:09    Temat postu: Re: Swiadomosc Odpowiedz z cytatem

Michal napisał:
Zawsze zauwazam na dyskotekach ze wiekszosc dziewczyn kreci sie obok mnie ,niektore ocieraja wpatrują sie /Iois/ stoja obok mnie a nawet tuz przedemną Wink
Wiem ze jesli nie podobalbym sie tym laskom to nawet niechcialo by sie im do mnie podbijac Rolling Eyes
Ale one to robią swiadomie czy nie będą pamietac np.mnie
jesli chodzą za mną ocieraja specjalnie,IoIs full/
maja 'kurwiki w oczach Cool to czy one mnie zapamietaja Very Happy czy tez moga udawac ze nie pamiętają Very Happy
Jak laska czuje sie w obecnosci naszej jesli uzyjemy feromonow nikt tego za bardzo nie wie Idea
A ja wiem cos o tym bo zrobilem kilka testow i napisze krotko Very Happy
tak samo jak podszedla by do nas np.jenifer lopez Laughing i chciala nas zapoznac
/co by z nami sie dzialo czasami nic jak dla kogo/ale my jesli mamy na sobie feromony to laske poprostu zatyka pozytywnie Rolling Eyes uczucie goraca/stres/tak jak podszedlby do niej chlopak z marzen to jest prawda Wink
A jesli stoimy obok laski niesmialej fajnej, jesli nie zagadamy w czasie to ona odejdzie bo wie ze jest slaba dla nas Razz a jesli zagadamy to mozemy wiedziec co na nas czekA Laughing

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: