| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Global89  nowy
|
Wysłany: Pią, 16 Sty 2009, 21:48 Temat postu: Sztuka uwodzenia + feromony - POMOCY !!! |
|
|
Witam... Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad kupnem feromonów, jestem smialy wobec kobiet, szczerze moowiac mam nawet powodzenie od kiedy zaczelem poslugiwac sie radami zawartymi w "sztuce uwodzenia". Ale nie o to mi sie rozchodzi...od 3 lat bujam sie w pewnej dziewczynie, przyciagalo nas cos fizycznego... przez 2 lata z tych 3 zylismy ze soba prawie jak para heh, calowalismy sie, moowilismy do siebie cieple slowka itp itd. W zeszlym roku nawet prawie sie z nia kochalem(ale jej wuja wparowal do pokoju i zrobil niezly dym ) od tamtego czasu jakby cos uschlo... i nie jest tak fajnie jak kiedys, nie stac mnie na wielkie wydatki, wiec chcialbym zeby ktos mi polecil jakis dobry konkretny feromon...zeby bylo tak jak kiedys...i zeby zapewnil mi lepszy "start" do ponownych staran o nia...myslalem nad pheromax , ale opinie na temat tego specyfiku sa rozne...Co wy mi polecicie  _________________ Profit to kobiet dotyk... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tay  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax , The Edge , Perception , Chikara
|
Wysłany: Pią, 16 Sty 2009, 22:00 Temat postu: |
|
|
moze sproboj sobie The Edge / Chikara?  _________________ "Feromony sa jak dobra dieta , pomoga ci osiagnac efekty przy dobrym nastawieniu i silnej osobowosci" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Global89  nowy
|
Wysłany: Pią, 16 Sty 2009, 22:41 Temat postu: |
|
|
Mowisz ze zadziala ? a mozna gdzies zdobyc probki ? to ma byc moje pierwsze doswiadczenie z fero...i nie chcial bym sie przejechac _________________ Profit to kobiet dotyk... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Sob, 17 Sty 2009, 07:27 Temat postu: |
|
|
kazdy feromon dziala inaczej
pheromax jest bardzo dobrym feromonem to ze na niektórych nie dziala moze wynikac ze złego stosowania go
ktos potestuje tydzien i pisze ze niedziala ja efekty zobaczylem po ok 3 tygodniach i jestem z tego produktu zadowolony
mozna nabyc próbke za niewielki pieniadze zbyt duzo nie ryzykujesz
chikara moze okazac sie zbyt slaba do takiego podrywu raczej nadaje sie na przyjacielskie kontakty
npa i the edge tez są niczego sobie problem z npa jest taki ze stosowanie tego jest utrudnione nie zawsze uda ci sie wydobyc idealna dawke, ale to jest kwestia wprawy
tak ze polecam phx(w probce dozowanie jest do bani ) albo the edge (coraz wiecej pozytywnych opini o tym produkcie) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Global89  nowy
|
Wysłany: Sob, 17 Sty 2009, 12:42 Temat postu: |
|
|
czyli jak juz nabywac...to caly flakon tak ? _________________ Profit to kobiet dotyk... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Global89  nowy
|
Wysłany: Sob, 17 Sty 2009, 13:09 Temat postu: |
|
|
a co myslicie o mixie the edge + phx ?? czy bylby skuteczny przy tej sytuacji ? _________________ Profit to kobiet dotyk... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zdzichurychu2  potencjalny
Sprawdzone: testuję NPA, Chikarę i PHX
|
Wysłany: Sob, 17 Sty 2009, 14:51 Temat postu: |
|
|
To może i ja wtrącę swoje 3 grosze. Jeżeli chodzi o mnie to stosowałem próbkę pheromaxa przez okres kilku miesięcy na tej samej pannie i powiem tylko tyle że pojemniczek prawie pusty a efektów zero Podobnie z npa i chikarą. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Global89  nowy
|
Wysłany: Sob, 17 Sty 2009, 17:30 Temat postu: |
|
|
a jak dawkujesz ?? jezeli nie jestes z nia na etapie "przyjaciel" to stestuj, Sztuke uwodzenia , jezeli jestes kumaty, to pujdzie ci jak z gorki, maetody niby banalne ale skuteczne, zawarte tam wskazowki sa z dzialu psyhologi w zakresie "manipulacji umyslem ludzkim. Podkreslam ze techniki te sa uzywane przez tajne sluzby USA. _________________ Profit to kobiet dotyk... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 18 Sty 2009, 07:04 Temat postu: |
|
|
tak wszystko sie zgadza techniki NLP sztuka uwodzenia i inne mocne sily perswazji potrafia zdzialac niesamowite zeczy ciezko jest tylko to opanowac ale na pewno kazdemu sie uda chciec to muc
jezeli chciales aby feromony podzialaly tylko na 1 osobe to troche bład
nie na wszystkich dzialaja feromony
akurat ta osoba nie wyczuwala feromonów
jak dobrze pamietam feromony wyczuwa ok 60 % populacji ludzkosci
czyli troche ponad połowe
połaczenie phx i the edge bedzie bardzo dobrym połączeniem
ale moze sie okazac ze nie podziala na osobe na która myslisz ze podziala
ale nie tylko tak dzialaja feromony pomagaja ogulnie w calej swerze zycia
miło sie robi gdy wchodzisz do sklepu a sprzedawczynie są mile dla ciebie usmiechaja sie doradzają zartują itd. czesto mi sie to zdaza
tak wiec jezeli nie podzial na tą dziewczyne to nie zmarnujesz tego bedziesz mial inne dobre kozysci z tego
the edge kosztuje 130 zł a starcza na pół roku wydaje mi sie ze nie zbiedniejesz a duzo mozesz zyskac
pozdrawiam
cyt stosowałem próbkę pheromaxa przez okres kilku miesięcy
to ile ty tego stosowales jak ci starczylo na tak długo
próbka 1ml przy codziennym stosowaniu starcza na ok max 2 tyg  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zdzichurychu2  potencjalny
Sprawdzone: testuję NPA, Chikarę i PHX
|
Wysłany: Nie, 18 Sty 2009, 15:06 Temat postu: |
|
|
| Ja stosowałem jeszcze tą "starą" próbkę i tylko na jednej pannie a że nie widywaliśmy się dosyć często to starczyło na długo. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Global89  nowy
|
Wysłany: Nie, 18 Sty 2009, 17:23 Temat postu: |
|
|
z tego co czytalem to trza to uzywac na codzien zeby zaczelo dzialac normalnie _________________ Profit to kobiet dotyk... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 18 Sty 2009, 18:52 Temat postu: |
|
|
stare probki 2ml byly o wiele bardziej okonomiczniesze niz te nowe i sposób uzycia byl o wiele latwiejszy
nie koniecznia trza to uzywac na codzien ale dlaczego cala moc feromonow chcesz wykozystac tylko na 1 osobie
feromony dzilają spontanicznie nigdy niewiadomo kiedy zadzialaja i to jest w tym najlepsze .mialem tak ze stosujac codziennie przez ponad miesiac nic nie zauwazylem moglo tak byc ze za bardzo myslalem o tym
trza sie poprostu wyluzowac zapomniec ze masz na sobie fero
reszta sama przyjdzie jezeli wiesz jakie oznaki zainteresowania daja kobiety to sprawa jest prosta fero dziala tylko atakowac
na poczatku mojej przygody z feromonami mialem tak duzo okazi zeby poznac naprawde piekne kobiety lecz byly tak czarujace ze mój strach byl silniejszy i poprostu balem sie podejsc i cos powiedziec ale bylo widac ogulne zainteresowanie z ich strony tak dziala npa
teraz jest inaczej jestem bardziej otwarty i przyjacielski a npa nadal dziala  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Global89  nowy
|
Wysłany: Pon, 19 Sty 2009, 11:09 Temat postu: |
|
|
no tak...tyle ze mi na tej lasce strasznie zalerzy, i co mi po tym ze bede rwal panny, robie to aktualnie dla zabicia czasu...a te 3 lata by poszly na zmarnowanie...chce aby z etapu "przyjaciel" zrodzil sie etap "obiekt pozadania-material na chlopaka", swojego czasu laczylo nas cos wiecej niz przyjazn ,ale od jakiegos roku...jestem tylko kumplem ;/...chce uskutecznic "sztuke uwodzenia" by ja zdobyc...to troche jakby zdrowa obsesja na jej punkcie ;P _________________ Profit to kobiet dotyk... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|