| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ben potencjalny
|
Wysłany: Wto, 09 Gru 2008, 02:57 Temat postu: Tak jakby stracila do mnie zainteresowanie :( |
|
|
| Witam! Pytanko, jesli ide do swojej laski czego lepiej uzyc??? i w jakich ilosciach??? W jakie miejsce??? Mam Pheromax 14ml, i chikare. Z dziewczyna jestesmy 3 lata ostatnio bardzo sie nie uklada, lazi bezemnie po dyskotekach z kolezankami zamiast by sie spotkac ze mna w weekend, bo tak to ciagle w pracy. Tak jakby stracila do mnie zainteresowanie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Wto, 09 Gru 2008, 10:33 Temat postu: |
|
|
| Uzyj najpierw samego PHX, zobaczysz jak na nią działa. W małej ilości, potem najwyżej zwiększysz dawkę. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mirabella  nowy
|
Wysłany: Wto, 09 Gru 2008, 14:02 Temat postu: |
|
|
a ja mogę polecić CHAKRE mhm uwielbiam gdy mój misio nimi pachnie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pią, 12 Gru 2008, 22:42 Temat postu: |
|
|
otoz nie mialem duzo czasu na wspomnienie iz 3 dziewczyny ktore zwabilem na fero -w innych postach o tym wspominalem( wiem ze to dzieki fero,m.in. ty masz to cos w sobie czy masz niepowtarzalny zapach ciala..he) zazwyczaj po jakims czasie zaczerowania to jest u mnie 1-2 miesiace sa bardzo zainteresowane, natomiast im dalej tym gorzej i dochodzi do rostania tj. 6-7 miesiecy . Pisze o tym gdyz zauwazylem to i bardzo mnie to interesuje..........
Fero stosuje tak samo w takiej samej ilosci i te same , chociaz niedlugo musze sobie zakupic nowe bo mi sie koncza.
Co o tym sadzicie dlaczego takie cos sie dzieje?
pozdrawiam;d _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sob, 14 Lut 2009, 17:35 Temat postu: |
|
|
Czy ja wiem nie ma czegos takiego ,ja stosuje fero albo i tez zapominam i nie stosuje przy dziewczynie poprostu dziewczyna w tym zwiazku sie nudzi tu nie chodzi juz o fero [/list] _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zainteresowany  nowy
|
Wysłany: Czw, 14 Maj 2009, 00:43 Temat postu: |
|
|
| kkkkk0 napisał: | otoz nie mialem duzo czasu na wspomnienie iz 3 dziewczyny ktore zwabilem na fero -w innych postach o tym wspominalem( wiem ze to dzieki fero,m.in. ty masz to cos w sobie czy masz niepowtarzalny zapach ciala..he) zazwyczaj po jakims czasie zaczerowania to jest u mnie 1-2 miesiace sa bardzo zainteresowane, natomiast im dalej tym gorzej i dochodzi do rostania tj. 6-7 miesiecy . Pisze o tym gdyz zauwazylem to i bardzo mnie to interesuje..........
Fero stosuje tak samo w takiej samej ilosci i te same , chociaz niedlugo musze sobie zakupic nowe bo mi sie koncza.
Co o tym sadzicie dlaczego takie cos sie dzieje?
pozdrawiam;d |
Dlatego, ze wbrew temu co sie mowi w tv i pokazuje w bajkach, czlowiek nie jest z natury monogamiczny i ludzie nie sa biologicznie przystosowani do monogamicznego zwiazku na cale zycie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|