|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
maniuusss  nowy
|
Wysłany: Czw, 16 Wrz 2010, 17:19 Temat postu: test Pheromaxu |
|
|
Witam, jestem nowy. Przedwczoraj zamówiłem próbkę Pheromaxu, wczoraj ją dostałem za co plus wielki. Już wczoraj miałem okazje przetestować go , spotkałem się z kumplami i dwiema koleżankami (jedną wczoraj poznałem ) generalnie to nałożyłem z patyczka za uszy pod nos i na szyje i przykryłem go Caroliną herrerą - sexy men 212. To co zauważyłem to na pewno wzrost pewności siebie, widziałem też jak jedna z koleżanek poprawia włosy a druga podpatruje ukradkiem (ta nowo poznana, wiec to może normalna reakcja) generalnie fero najbardziej chyba na mnie podziałało, bo rozbiłem kumplowi browara przed garażem a gdy wynosiłem to co rozbiłem do kosza, to wypuściłem mu psa ;D.
jak będzie okazja będę pisał dalsze spostrzeżenia  _________________ Marko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klemenshalik nowy
|
Wysłany: Wto, 21 Wrz 2010, 13:42 Temat postu: |
|
|
Witam:) ja tez kupilem juz chwile temu probke phx i mialem okazje pare razy przetestowac te feromony na imprezie. Powiem tak, wczesniej na impreze szedlem tylko po to zeby zapic r**a,wiekszosc czasu siedzialem i pilem,nie jestem jakims super tancerzem i srednio to lubie robic,ale jak teraz przez kilka imprez mialem na sobie feromony zawsze znalazla sie jakas kolezanka ktora mnie ciagla na parkiet i sie z nia bawilem raz sie tak zdazylo ze po takiej imprezie z jedna kolezanka wracalem do domu,elegancko pod reke,cala droge przegadalismy bog wie o czym bo bylem zajebany jak szpak i srednio pamietam,ale trzeba przyznac ze chyba faktycznie one dzialaja:) i tez trzeba przyznac ze alkohol jest chyba najlepszym srodkiem dzieki ktoremu sie zapomina o tych feromonach na sobie i nie czeka sie na efekty,a wtedy je wlasnie widac:) takie moje spostrzezenia  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maniuusss  nowy
|
Wysłany: Wto, 21 Wrz 2010, 17:58 Temat postu: |
|
|
rzeczywiście coś w jest w tym co mówisz, ja na pewno stałem się o wiele bardziej stanowczy po fero, nie boje sie wypowiedzieć swojego zdania chociaz nie zawsze mam racje ale to podoba mi się, fajnie działa fero, w sobotę będę miał okazje przetestować fero, bo robie domówke, także zobaczymy co bedzie sie działo a pozniej sie podziele efektami:) _________________ Marko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|