Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Testowanie Pheromax for Men - pierwsze wrażenia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alvin Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Pheromax; Chikara

PostWysłany: Czw, 05 Mar 2009, 18:31    Temat postu: Testowanie Pheromax for Men - pierwsze wrażenia Odpowiedz z cytatem

Hej,

To jest mój pierwszy post tutaj, więc witam serdecznie bardzo wszystkich.

I teraz idziemy do mięska:
- Feromony - Pheromax for Men

- Aplikacja: Rozkręcenie tej tuby z psikatkiem i posmarowanie szyi tym wężykiem (jedno przeciągnięcie po szyi, drugie za uchem - zamoczenie i powtórka z drugiej strony) - mam nadzieję, że w marę jasno to opisałem. Smile

- Zaobserwowane działanie (Otoczenie)
- panie w banku były wyrażnie milsze i nawet pozwoliły sobie na jakieś fajne żarciki i lekkie spoufalenie się, czego przedtem nie zaobserwowałem;
- Na siłowni pani była milsza niż do tej pory (lekko bardzo i mogło to być moje subiektywne wrażenie)

- Zaobserwowane działanie (Ja sam)
- No po tej akcji w banku gdzie EWIDENTNIE dało się coś zauważyć - wpływ feromownów na plus nabrałem znacznej pewności siebie w kontaktach męsko-damskich (no taki BOOST po prostu) .

Była jeszcze jedna akcja z feromonami - ale nie mogę się definitywnie wypowiedź na plus, bo oprócz feromowów było jeszcze kilka zmienionych detali - m.in. mój ubiór - ale i tak częściowo to przypisuję feromonom.

Ogólnie jak na razie po dwóch próbach - na plus.

BTW: Jest to ktoś z UK, a konkretnie z południowego Londynu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: