Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Testuję feromony Chikara + Pheromax

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sork71 Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2008, 19:16    Temat postu: Testuję feromony Chikara + Pheromax Odpowiedz z cytatem

Witam
Zakupiłem flakon Chikary oraz próbkę 2ml Pheromax

Wczoraj była pierwsza impreza na której zastosowałem połączenie tych dwóch feromonów. Jedna aplikacja Phx i dwie aplikacje Chikary, wszytko na kołnierz koszulki.

Póki co nie zauważyłem aby te zakupione feromony w jakikolwiek sposób zwiększały uwagę moją osobą u płci przeciwnej.
W klubie tym zagadałem do kilku panien, które mi wpadły w oko i nie zauważyłem aby mi lepiej szło ich uwodzenie, wręcz przeciwnie ich reakcje były nawet trochę gorsze niż zazwyczaj, były bardziej nieufne wobec mnie :/

Trochę zirytowany wyszedłem z klubu, postanowiłem odwiedzić drugi który był całkiem niedaleko

Gdy szedłem to zauważyłem, że na ławce siedzą 2 całkiem fajne dziewczyny, podszedłem zagadałem o dziwo tym razem poszło gładko, trochę pogadaliśmy, a później poszły ze mną do klubu. Z jedna która najbardziej wpadła mi w oko bawiłem się bardzo dobrze, doszło do obściskiwania i jakiegoś nieśmiałego buziaka. Za jakiś czas mamy spotkać się gdzieś w pubie i lepiej poznać.
Czy w tej sytuacji feromony miały jakiś pomocny udział trudno powiedzieć. Takie sytuacje nie raz zdarzały mi się i bez stosowania fero.

No nic będę dalej stosował połączenie tych dwuch feromonów oraz z osobna, w różnych sytuacjach jak kluby, spotkania, uczelnia i na sam koniec postaram się stwierdzić czy te produkty naprawdę działają.

ps. dałem do powąchania próbkę phx 3 znajomym (powiedziałem ze dostałem w sklepie darmową próbkę perfum) i każda stwierdziła że nie czuje żadnego zapachu... hmm a ktoś pisał ze phx ma niemiły zapach potu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tomk81
potencjalny

Sprawdzone: PHX,NPA,Perfect ten, Chakira

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2008, 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak przedawkowałeś lub nie przykryłeś tego dobrymi perfumami to się nie dzi w , że laski nie reagowały na Ciebie. Co byś pomyślał o kimś, kto z Toba rozmawia i śmierdzi potem? Nawet fakt iż to fero Ci nie pomoże. Perfumy dobre to podstawa:)
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 13 Sie 2008, 07:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio miałem jeszcze dwie mniejsze imprezy, na których używałem phx oraz chikary, zauważyłem coś dziwnego

mianowicie gdy się nimi spryskam to połowa poznawanych dziewczyn jest "bardziej uległa" Ostatnio nawet z jedną chwile potańczyłem i nagle przyłapałem ją jak obwąchuje miejsce ubrania w którym się spryskałem, po kilku minutach tańczenia przeszliśmy do całowania... ale niestety na sex nie udało mi się jej namówić, coś pod koniec musiałem zrobić nie tak :p

Niestety druga połowa reaguje jakby jakimś dziwnym strachem w stosunku do mnie. Podchodziłem do niektórych dziewczyn, coś zagadałem a one rzucały na mnie spojrzenia jakbym miał je zaraz zgwałcić czy coś i po chwili, albo uciekały, albo rzucały chłodne "spadaj ode mnie"

czyli jak narazie na część dziewczyn phero działa pozytywnie, na drugą część negatywnie summarum wychodzi na zero

ktoś zauważył coś podobnego jak u mnie?
Powrót do góry
typek90
nowy

Sprawdzone: testuje PHX

PostWysłany: Sro, 13 Sie 2008, 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sork71 napisał:
albo rzucały chłodne "spadaj ode mnie"

hmm do mnie mowia ale spie**alaj lub wypie**alaj Very Happy. i tak sobie mysle ze albo jestem zbyt narwany albo to ich taka gierka ;/ jedna do mnie powiedziala raz spie**alaj a przed ta bogata puenta tanczylismy w najlepsze i fajne umieszki nam wychodzily ............ nie wiem te baby jeszcze bardziej dziwne niz chopy Wink
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 13 Sie 2008, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

typek90 napisał:
sork71 napisał:
albo rzucały chłodne "spadaj ode mnie"

hmm do mnie mowia ale spie**alaj lub wypie**alaj Very Happy.

też się zdarzało Cool
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: