|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sork71  nowy
|
Wysłany: Nie, 27 Lip 2008, 19:16 Temat postu: Testuję feromony Chikara + Pheromax |
|
|
Witam
Zakupiłem flakon Chikary oraz próbkę 2ml Pheromax
Wczoraj była pierwsza impreza na której zastosowałem połączenie tych dwóch feromonów. Jedna aplikacja Phx i dwie aplikacje Chikary, wszytko na kołnierz koszulki.
Póki co nie zauważyłem aby te zakupione feromony w jakikolwiek sposób zwiększały uwagę moją osobą u płci przeciwnej.
W klubie tym zagadałem do kilku panien, które mi wpadły w oko i nie zauważyłem aby mi lepiej szło ich uwodzenie, wręcz przeciwnie ich reakcje były nawet trochę gorsze niż zazwyczaj, były bardziej nieufne wobec mnie :/
Trochę zirytowany wyszedłem z klubu, postanowiłem odwiedzić drugi który był całkiem niedaleko
Gdy szedłem to zauważyłem, że na ławce siedzą 2 całkiem fajne dziewczyny, podszedłem zagadałem o dziwo tym razem poszło gładko, trochę pogadaliśmy, a później poszły ze mną do klubu. Z jedna która najbardziej wpadła mi w oko bawiłem się bardzo dobrze, doszło do obściskiwania i jakiegoś nieśmiałego buziaka. Za jakiś czas mamy spotkać się gdzieś w pubie i lepiej poznać.
Czy w tej sytuacji feromony miały jakiś pomocny udział trudno powiedzieć. Takie sytuacje nie raz zdarzały mi się i bez stosowania fero.
No nic będę dalej stosował połączenie tych dwuch feromonów oraz z osobna, w różnych sytuacjach jak kluby, spotkania, uczelnia i na sam koniec postaram się stwierdzić czy te produkty naprawdę działają.
ps. dałem do powąchania próbkę phx 3 znajomym (powiedziałem ze dostałem w sklepie darmową próbkę perfum) i każda stwierdziła że nie czuje żadnego zapachu... hmm a ktoś pisał ze phx ma niemiły zapach potu? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomk81 potencjalny
Sprawdzone: PHX,NPA,Perfect ten, Chakira
|
Wysłany: Nie, 27 Lip 2008, 19:57 Temat postu: |
|
|
| Jak przedawkowałeś lub nie przykryłeś tego dobrymi perfumami to się nie dzi w , że laski nie reagowały na Ciebie. Co byś pomyślał o kimś, kto z Toba rozmawia i śmierdzi potem? Nawet fakt iż to fero Ci nie pomoże. Perfumy dobre to podstawa:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sork71  nowy
|
Wysłany: Sro, 13 Sie 2008, 07:13 Temat postu: |
|
|
ostatnio miałem jeszcze dwie mniejsze imprezy, na których używałem phx oraz chikary, zauważyłem coś dziwnego
mianowicie gdy się nimi spryskam to połowa poznawanych dziewczyn jest "bardziej uległa" Ostatnio nawet z jedną chwile potańczyłem i nagle przyłapałem ją jak obwąchuje miejsce ubrania w którym się spryskałem, po kilku minutach tańczenia przeszliśmy do całowania... ale niestety na sex nie udało mi się jej namówić, coś pod koniec musiałem zrobić nie tak :p
Niestety druga połowa reaguje jakby jakimś dziwnym strachem w stosunku do mnie. Podchodziłem do niektórych dziewczyn, coś zagadałem a one rzucały na mnie spojrzenia jakbym miał je zaraz zgwałcić czy coś i po chwili, albo uciekały, albo rzucały chłodne "spadaj ode mnie"
czyli jak narazie na część dziewczyn phero działa pozytywnie, na drugą część negatywnie summarum wychodzi na zero
ktoś zauważył coś podobnego jak u mnie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
typek90 nowy
Sprawdzone: testuje PHX
|
Wysłany: Sro, 13 Sie 2008, 17:12 Temat postu: |
|
|
| sork71 napisał: | | albo rzucały chłodne "spadaj ode mnie" |
hmm do mnie mowia ale spie**alaj lub wypie**alaj . i tak sobie mysle ze albo jestem zbyt narwany albo to ich taka gierka ;/ jedna do mnie powiedziala raz spie**alaj a przed ta bogata puenta tanczylismy w najlepsze i fajne umieszki nam wychodzily ............ nie wiem te baby jeszcze bardziej dziwne niz chopy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sork71  nowy
|
Wysłany: Sro, 13 Sie 2008, 17:53 Temat postu: |
|
|
| typek90 napisał: | | sork71 napisał: | | albo rzucały chłodne "spadaj ode mnie" |
hmm do mnie mowia ale spie**alaj lub wypie**alaj . |
też się zdarzało  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|