|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
birus  nowy
Sprawdzone: NPAw trakcie
|
Wysłany: Pią, 17 Paź 2008, 14:31 Temat postu: testy NPA |
|
|
| Czesc, dostalem paczke, w paczce NPA + 2x perception. Dozuje drugi dzien po 1 kropli i nie widze praktycznie roznicy (moze minimalnie wieksza pewnosc siebie, ale sklaniam sie tutaj raczej ku autosugestii ). Nakladam za uszami. Za to zapach NPA czuje praktycznie kilka godzin przy kazdym wiekszym ruchu glowa. Wszyscy natomiast traktuja mnie jak do tej pory, nie ma zmiany ani na plus ani na minus. Probowalem tez z jedna kropla perception i tez bez roznicy. Fero maskuje Tokyo by Kenzo i Hoggar (oba dosc mocne, zostawiajace za soba "ogon zapachowy"). Wiem ze max dawka to 2 krople, dlatego jeszcze nie zwiekszam, moze zmniejsze do 0.5 kropli. Co polecacie? Pozdrawiam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
goodbye666  nowy
Sprawdzone: pheromax, npa, perception - testy
|
Wysłany: Pią, 24 Paź 2008, 14:06 Temat postu: |
|
|
No ja bym radziła zrobić tak jak jest napisane w załączonej instrukcji do NPA. Czyli najpierw przez 5dni spróbować z 0,5 kropli, a później dopiero zwiększać  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Pią, 24 Paź 2008, 19:15 Temat postu: |
|
|
ja widze efekty po zastosowaniu mniej jak 0.5 kropli
na kazdego dziala cos innego i w indywidualnych dawkach niema to jak testy
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DR. KIDLER  uzależniony
Sprawdzone: PH FEROMON, PHEROMAX
|
Wysłany: Pią, 24 Paź 2008, 19:51 Temat postu: |
|
|
| Mogę tylko dodać, że przed rozpoczęciem testów należałoby poznać zachowania ludzkie ( np. mowa ciała itp... ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SummerNight  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge
|
Wysłany: Pią, 24 Paź 2008, 20:22 Temat postu: |
|
|
| DR. KIDLER napisał: | | Mogę tylko dodać, że przed rozpoczęciem testów należałoby poznać zachowania ludzkie ( np. mowa ciała itp... ) |
Należałoby, ale nie zawsze jest to takie oczywiste i nie zawsze są ku temu sprzyjające sytuacje.
Widzę, że koleżanka przejawia zdroworozsądkowe podejście do świata, więc pewnie i działanie feromonów pozna lada moment...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|