|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
hirooo  uzależniony

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,
|
Wysłany: Czw, 06 Sie 2009, 22:46 Temat postu: |
|
|
| tomocool napisał: | | no name napisał: | | co do samego the edge-miał ktoś jakieś fajne efekty? |
efekty były całkiem całkiem, nawet lepsze niż po NPA(w końcu to samo jest) no ale właśnie...
to była chusteczka....a nawet połowa bo ja ją sobie przedzieliłem na pół i użyłem na dwa razy
zastanawiam się czy jest to wynik dokładnego rozprowadzenia poprzez chusteczkę, wtarcia w szyję itp...
Na(w) chusteczce z tego co pamiętam jest chyba 3ml - ciekawe ile to byłoby psiknięć z buteleczki zakładając, że 1ml zostaje na chusteczce i go nie użyjemy? |
wiesz jak mi to strasznie śmierdzi!! rany ciezko tego sie pozbyc bardzo intensywny _________________ Gadu-Gadu: 10083750 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Sob, 08 Sie 2009, 22:48 Temat postu: |
|
|
No cóż każdy ma inny węch.
Mi zapach The Edge się podoba, ale i tak coś tam dodatkowo na siebie wrzucę  _________________ Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Sob, 08 Sie 2009, 23:31 Temat postu: |
|
|
Mi i bratu tez sie podoba  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
no name  nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Wto, 10 Lis 2009, 20:01 Temat postu: |
|
|
The edge jest słabiutkie.W buteleczce susza a efektów jak nie było tak ni ma ostatnio próbowałem nawet celowego przedawkowania(5 psiknięć!!) i...nic-jak dla mnie szkoda kasy. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Czw, 12 Lis 2009, 20:28 Temat postu: |
|
|
Słuuuchajcie Słuuuuchajcie !!! Kiedy pierwszy raz dostałem próbke The Edge i nawdychałem się jej porządnie to nieźle zakrĘciło mi się w głowie ...zrobiło gorąco...i rozbolała mnie momentalnie głowa ! To samo przydarzyło się mojej starszej bo nie kryją co to jest chciałem sprawdzić jak na nią to podziała !!!!!! Poza tym dają do powąchania chusteczke The Edge każda laska powie ze z tego śmierdzi okroppnie !!! .....Natomiar faceci jedynie twierdzą że ..."pachnię nieźle"!!!! To jest cieeekawe !!!! Zamierzam kupić nastĘpnym razem The Edge 14ml i próbki Phx 1 ml !!!!!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 12:02 Temat postu: |
|
|
Nie wszystkie czują Moja kuzynka wcale nie czuła fero, dawałem jej wąchać NPA, PHX zmixowane z perfum i samo PHX - nie wyczuła nic śmierdzącego W samym PHX wyczuła tylko zapach alkoholu.
| tomocool napisał: | efekty były całkiem całkiem, nawet lepsze niż po NPA(w końcu to samo jest) no ale właśnie...
to była chusteczka....a nawet połowa bo ja ją sobie przedzieliłem na pół i użyłem na dwa razy
zastanawiam się czy jest to wynik dokładnego rozprowadzenia poprzez chusteczkę, wtarcia w szyję itp...
Na(w) chusteczce z tego co pamiętam jest chyba 3ml - ciekawe ile to byłoby psiknięć z buteleczki zakładając, że 1ml zostaje na chusteczce i go nie użyjemy? |
25 ml = 220 dawek
1 dawka = 0,1136 ml
tak więc 2 ml = 17,6 psików _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|