| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
blackmagic2121  uzależniony

Sprawdzone: Sprawdzam: Pheromax, NPA, BTB
|
Wysłany: Pią, 09 Paź 2009, 21:59 Temat postu: Re: ss |
|
|
| bogdan napisał: | | nie dziala!!!!!! wielka sciema!! ale przynajmniej oddali kase ;p |
Dlugo testowales te The Edge, ze stwierdzasz, ze "wielka sciema"? Mozesz troche opisac czemu nie jestes zadowolony z zakupu? Robiles cos w tym kierunku, zeby fero dzialalo?  _________________ Pura Vida!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!
|
Wysłany: Nie, 11 Paź 2009, 17:03 Temat postu: Re: ss |
|
|
| blackmagic2121 napisał: | | bogdan napisał: | | nie dziala!!!!!! wielka sciema!! ale przynajmniej oddali kase ;p |
Dlugo testowales te The Edge, ze stwierdzasz, ze "wielka sciema"? Mozesz troche opisac czemu nie jestes zadowolony z zakupu? Robiles cos w tym kierunku, zeby fero dzialalo?  |
fero kupiłem w styczniu tego roku... wiec mialem czasu duzo na testowanie... ani razu nie zauwazyłem żadnego efektu... ale z tego co widze the edge nie dziala na kazdego... moze PHX by zadzialalo?? szkoda ze takie drogie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
raspbery  potencjalny
Sprawdzone: NPA, THE EDGE, PERCEPTION
|
Wysłany: Nie, 11 Paź 2009, 17:17 Temat postu: |
|
|
mi się na przykład bardzo podoba tylko że ja stosuje je w sporych dawkach bo około 3-4 psików sam zapach już na
mnie fajnie działa szkoda że mi się skończyło ale na pewno bede do niego wracał  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!
|
Wysłany: Nie, 11 Paź 2009, 19:19 Temat postu: |
|
|
no zapach fajny.... ale ja kupywalem fero a nie perfum  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Wto, 13 Paź 2009, 08:37 Temat postu: |
|
|
| ...hmm w sumie wczesniej pisalem o lepszym dzialaniu NPA nad The Edge ..chociarz gdy dostalem chusteczke The Edge i wsmarowalem ją w skórę od razu Łeb mnie rozbolał! Zrobiło mi się gorąco i czerwono na twarzy! To samo miała moja matka! Nie wiem natomiast jak by bylo z butelką The Edge ...mozliwe ze stezenie jest wieksze w tej chusteczce?! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|