Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

The Edge i Alchemy - trochę zawiedziona

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
amakuz Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Czw, 18 Mar 2010, 11:53    Temat postu: The Edge i Alchemy - trochę zawiedziona Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich,
Jestem już pierwszych zakupach i próbach. Nie ukrywam czuję się trochę zawiedziona, ale ponieważ jestem uparta więc próbuje dalej. Ale od początku.. Zamówiłam Alchemy for women oczywiście (jak ryzykować to za mniejsze pieniądze), wraz z Alchemy otrzymałam chusteczki z próbką The Edge. "Cel" jaki mi przyświecał do mąż - chciałam drastycznie zwiększyć jego zainteresowanie bo po 12 latach wspólnych zmagań mogło trochę "zaniknąć". Pomaziałam się za uchem ALCHEMY (4-5 maźnięć kuleczką) - zapach przyjemny ale nikt oprócz mojej córeczki go nie poczuł. Nie wytrzymałam i użyłam także chusteczki z The Edge. - zapach jeszcze ładniejszy ale nadal nikt go nie wyczuł, chociaż ja czułam go intensywnie.
I tu zaczęło się coś dziać - przynajmniej w moim odczuciu. Mąż po porannym seksie zazwyczaj miał ochotę dopiero wieczorem a tu podczas zakupów w Tesco mówi mi pospiesz się bo mam straszną ochotę. W domu zapytał co ty mi dodałaś do herbaty?. Później zauwazyłam że cały czas chciał być blisko mnie, wychodził z kuchni i znowu wracał, był ożywiony itp.
Przekonana iż to właśnie EDGE tak zadziałało zamówiłam flakonik.
Od trzech dni psikam się nim po 2 psiknięcia z prawej i lewej i niestety nie ma już takich widocznych efektów, jakie zauważyłam po użyciu chusteczki.
Czy ktoś miał podobne "objawy" że próbka działała lepiej niż pełny zestaw?
Nadal używam EDGE czasami z ALCHEMY - może tu trzeba trochę czasu, albo "obniżyć" swe oczekiwania.
Podsumowując , myślę że to w jakiś sposób jednak działa i jak odrobię straty "materialne" w budżecie domowym do wypróbuję PHEROMAX.

Jak ktoś ma (zwłaszcza Panie) doświadczenie z EDGE to proszę o info.

pozdrawiam
amakuz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Czw, 18 Mar 2010, 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spróbuj mniej psikać i "od święta".
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
amakuz Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Sob, 20 Mar 2010, 15:29    Temat postu: Zawiedziona ale jakby trochę mniej Odpowiedz z cytatem

Tak jak wspomniałam dałam sobie więcej czasu i nadal testuję. Stosuję codziennie ALCHEMY (po 7-9 maźnięć z prawej i lewej strony za uchem).
Widzę lekką róznicę w zachowaniu mojego partnera. Na jego zainteresowanie seksem nigdy nie mogłam narzekać ale teraz robi to jakby z większą ochotą - zdażyło mu się nawet w miejscach publicznych bez konkretnej zachęty z mojej strony pocałowac mnie właśnie w to miejsce gdzie użyłam ALCHEMY a tu dodam iż nie pamietam aby robił to przez ostatnie 10 lat.
Myślę że coś w tym jest - obserwuję nadal.

pozdrawiam
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sob, 20 Mar 2010, 17:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszy mnie, że zaczynasz zauważać pozytywne zmiany w zachowaniu partnera Wink To niesamowite, że używasz feromonów i zaczynasz dostrzegać jak Twoje życie staje się co raz barwniejsze. Przypominasz sobie moment, w którym rozważałaś zakup i cieszysz się, że dokonałaś właściwego wyboru Wink W moim przypadku tak właśnie było.
Powrót do góry
Mickey Mini Płeć:Kobieta
potencjalny

PostWysłany: Sob, 20 Mar 2010, 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratki amakuz!!
wydaje mi sie ze troche duza dawka, ja swoje Jelique używam tylko jedno maznięcie po jednej stornie szyi, drugie maznięcie po drugiej stronie i kumple nie mogą oderwac ode mnie swoich rączek Very Happy

Czasem mniej znaczy lepiej. Ale masz inny feromon, on może działać w innych dawkach.

powodzenia Smile
Powrót do góry
Bella Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: RM, pheromax, the edge, NPA

PostWysłany: Pon, 29 Mar 2010, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja z alchemy nie korzystałam, ale the edge działało u mnie rewelacyjnie Very Happy zdecydowanie lepiej niż pheromax, bądź NPA. Po tym ostatnim ludzie wręcz przede mną uciekali, a stosowałam nawet mniej niż pół kropli Exclamation . no ale na każdego działa coś innego. Hmm... trochę mnie zmartwiłaś, że u Ciebie the edge, z flakonika działa słabiej niż próbka Confused do tej pory miałam do czynienia tylko z chusteczką właśnie i myślałam o zakupie całego flakonu... Z drugiej strony sama po sobie widzę, że jednego dnia bardziej odczuwam działanie fero innego w ogóle. testuj, testuj i daj znać jak będzie dalej Very Happy
Powrót do góry
slonko:)
nowy

PostWysłany: Czw, 22 Lip 2010, 09:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam.
Jestem nowa i niedoswiadczona w temacie Smile
Ostatnio przez caly czas sie klucimy z ukochanym.
Czesto wyjezdza.Duzo gadamy przez telefon,ale i tak sie klucimy.Takze jak wraca-nieraz sie nawet nie odzywa.
Stracilam nadzieje na dobre SadI zaczelam szukac jakies wyjscie z sytuaci.
Wpadlam na pomysl o feromonach.Zaczelam szukac w internecie - co to ,jak dziala,za ile,na ile...i t d . Zamowilam probke PHEROMAX woman.Dostalam tez ta chusteczke EDGE.Rano dostalam paczke,a wieczorkim przyjechaw z delegacji ukochany.Nie wierzylam ze stanie sie cud.A jednak-zaczelam od chusteczki-moze wakurat?!
Mielismy po jego przyezdzie odrazu pilna sprawe do zalatwienia,takza czekalam juz ubrana w dzwiach-gotowa do wyjscia.
Oczywiscie posmarowana Edge (chusteczka).
Jaka bylam zdziwiona,jak wszedl - i po powitalnym pocalunku nasile mnie zaciagnal do luzka!!!:O
Shocked
Shocked Shocked Shocked
Shocked
trwalo to kolo 3 godzin!!!!
(za zwyczaj-15-20min)
Pozniej zalatwilismy ta sprawe.
Po powrocie dodomu-patrzyw sie na mnie jak na BOGINIE!
I ryszyl "drugi odcinek"-nie dal mi zasnac do 3j godz nocy!!!!!
Ljudzie!!!szok!!!
Teraz chce zamowic Edge w buteleczce.Trocze mnie zaskoczyl ten temat.
Teraz zwatpilam:(czy zamawiac.
ps
gorzej-jak sie znajdowal na odleglosci wiekszej niz 2-3 metry ode mnie,to juz tego zachwycenia nie bylo Sad(

Prosze o rade-CZY WART ZAMAWIAC EDGE!!!
Powrót do góry
Damian
nowy

PostWysłany: Czw, 22 Lip 2010, 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chłop był wyposzczony to nie ma co się dziwić jego zachowaniu Very Happy Czy warto zamawiać? Jeśli kasa nie stanowi dla Ciebie problemu to zamów, testuj i wtedy rzeczywiście się przekonasz czy było warto. Wink
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Czw, 22 Lip 2010, 16:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chlop caly czas zglodnialy,ale bylo INACZEJ.Very Happy
Zamowilam:)
Powrót do góry
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Pią, 23 Lip 2010, 08:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z the edge warto skorzystać. Koleżanka ostatnio wspominała, że po kilku maźnięciach chusteczką po szyi, mąż niepokoił ją przez całą noc Smile
nowy

PostWysłany: Sob, 24 Lip 2010, 13:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niesterty po zamowieniu - popsikalam sie.Efekt nie jest taki.Moze sa mniej skoncentrowane :(Tylko troszku chumor poprawia Sad
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sob, 24 Lip 2010, 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi Ci o wpływ na siebie to im częściej używasz tym słabiej na Ciebie działają, więc lepiej używać rzadziej.
Powrót do góry
miniola5
nowy

PostWysłany: Pią, 30 Lip 2010, 17:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!
Zastosowalam RM i The Edge( nie jednoczesnie) i skutek odwrotny wrecz, moj chlopak uciekl, nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy feromony tak podzialaly na niego. I nie wzielam duzo po jednym musnieciu na nadgar´stki i na szyje. Konsternacja. Pozdrawiam.
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sob, 31 Lip 2010, 15:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak wyżej, rób przerwy i szoruj miejsca aplikacji.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: