|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tomektomaszu  nowy
Sprawdzone: chikara
|
Wysłany: Sob, 02 Sie 2008, 16:26 Temat postu: The Edge (NPA) + dyskoteka |
|
|
| dostałem do mojej chikary próbkę Edge i Perception, tą drugą dałem kumplom, ja uzyłem próbki NPA. Byłem w dość kulturalnej dyskotece, dobrze sie bawiłem, dużo wypiłem, skończyłem z panną w łóżku, ale niepokojące było to, że sprowokowałem 2 kolesi. Zazwyczaj mam niewyparzoną mordę i lubię kogoś wkurwić, lecz tym razem dobrze się bawiłem na parkiecie i spojrzałem się, może trochę złowieszczo na jednego typa, który był obok mnie i ten po chwili znalazł się swoją głową na moim nosie. Olałem to i poszedłem wytrzeć krew i po jakimś znowu czasu miałem utarczkę z kolejnym. Podobała mi się siła z którą mówiłem mu, że mógłbym go zabić i wywieść do lasu. Nigdy wcześniej nie byłem taki bezpośredni. Coś mi się wydaje, że to te feromony. Co wy o tym myślicie, ja dodam, że co jakiś czas docierałem się chusteczką po szyi bo była mocno nawilżona. Barmanka trochę się do mnie uśmiechała, zazwyczaj to zimne suki, ale jeśli chodzi o panny na parkiecie to nie wiem czy czułem różnice, bo zawsze świetnie sobie radziłem w tym temacie. Tak czy inaczej uważam że chikara jest lepsza, podoba mi się nastawienie. Osobiście wolę żeby panna nie leciała na mnie tak od razu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Sob, 02 Sie 2008, 20:25 Temat postu: |
|
|
| Koles wywalil Ci z dynki, tak ze zaczela leciec krew i to olales??Ja bym takiemu na zewnatrz klubu "spokojnie" wytlumaczyl ze zrobil blad.Mozliwe ze Twoja pewnosc siebie wynikala z uzycia feromonow, albo po prostu za duzo wypiles i nie miales zadnych hamulcow. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Wto, 05 Sie 2008, 06:48 Temat postu: |
|
|
Fero bardzo zwieksza pewnosc siebie. Zwlaszcza NPA. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomektomaszu  nowy
|
Wysłany: Wto, 05 Sie 2008, 12:30 Temat postu: |
|
|
| w takim razie czy to ja mogę źle działać na samców, czy fero źle na nich działają. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 05 Sie 2008, 13:26 Temat postu: |
|
|
Jasne. Facet jest zagrozeniem dla drugiego samca, zwlaszcza, gdy chodzi o kobiety. Gdy masz na sobie fero, kobiety widza cie jako bardziej meskiego i atrakcyjnego, a faceci jako zagrozenie. Faceci robia sie zazdrosni a nawet agresywni przy duzych dawkach fero. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomektomaszu  nowy
|
Wysłany: Sro, 06 Sie 2008, 10:35 Temat postu: |
|
|
| nie dowiedziałem się od ciebie, czy dotyczy to tylko fero do uwodzenia czy feromonów socjalnych rownież. Jeśli możesz to napisz jak to jest. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 06 Sie 2008, 13:27 Temat postu: |
|
|
Nie. Chodzi o fero agresywne. Spoleczne powinny dobrze dzialac na wszystkich. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MAROzbs  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 31 Mar 2010, 11:32 Temat postu: |
|
|
| simon_85 napisał: | | Koles wywalil Ci z dynki, tak ze zaczela leciec krew i to olales??Ja bym takiemu na zewnatrz klubu "spokojnie" wytlumaczyl ze zrobil blad.Mozliwe ze Twoja pewnosc siebie wynikala z uzycia feromonow, albo po prostu za duzo wypiles i nie miales zadnych hamulcow. |
-usunięto-
Post nic nie wnosi do tematu, poza tym sarkazm w nim zawarty mógł doprowadzić do kłótni, takie rzeczy to na PW
//traq |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|