Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

The edge

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
4265 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: pfx

PostWysłany: Pią, 02 Sty 2009, 19:47    Temat postu: The edge Odpowiedz z cytatem

Witam jestem tu nowy Laughing chciałem się dowiedziec jak dziala ten feromon nie chce mi sie cos w to wierzyc ze tak to działa na ludzi wiem ze działa to na pewno na zwerzeta po za tym kazdy czlowiek w swoim pocie ma feromony. Very Happy jestem ciekawy waszych opini na ten temat szczegulnie to the edge jakie wrazenia z czym łapczyc i jaki feromon lub połaczenie feromonow działa na kobiety,moze ktos napisze wiarygodnie wiem ze sa tu rozne osoby z feromony.pl po za tym wszystkie posty na feromony.pl są bardzo podobne nie ma błędów ortograficznych itp.

wiec napiscie wasze opinie na ten temat.pozdrawiam
4265 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: pfx

PostWysłany: Sob, 03 Sty 2009, 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niech ktos napisze co na kobiety najbardziej dziala moze jakias kobieta sie wypowie albo faceci ktorzy stosowali to na mnie ten pfx nie dzala ani na laski w moim otoczeniu
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: