| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bogdan  potencjalny
Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!
|
Wysłany: Sob, 30 Maj 2009, 13:16 Temat postu: |
|
|
| ale ty jesteś naiwny... myslisz ze przez fero sie kleja... czasem tak jest ze sie laski kleja na imprezach... nic w tym dziwnego... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
meninblack19  uzależniony
Sprawdzone: NPA, BTB, PX
|
Wysłany: Sob, 30 Maj 2009, 13:42 Temat postu: |
|
|
Owszem często, jeśli jesteś lovelas;)
Ja sam nie wiem do którcyh się zaliczam, teraz kożystam z fero i poprostu działam. Mniej myśle, zagaduje i jedyne co mnie dzisiejszego, od mnie wczorajszego odróżnia jest DZIAŁANIE. I w sumie nie interesi mnie zkąd to się wzieło i dlatego kożystam z tego transu.
Szacunek! _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P
http://uslugielektryczne.098.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
no name  nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Sob, 18 Lip 2009, 21:05 Temat postu: |
|
|
| No cóż ja the edge testuje od ponad miesiąca i... niestety zero efektów!!zawiodłęm się strasznie i poważnie zastanawiam się nad zwrotem flakoniku...dodam że testowałem phx z którego jestem baaardzo zadowolony. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 14 Paź 2009, 23:40 Temat postu: |
|
|
| the edge to sciema sciema i jeszcze raz sciema.... zaczelem watpic w dzialanie innych fero |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Czw, 15 Paź 2009, 10:37 Temat postu: |
|
|
| Wymień na Phx 1ml albo 14 ml ...powinno podzialac |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 18 Paź 2009, 20:01 Temat postu: ... |
|
|
watpie.... moze w przyszlym roku jak zaoszczedze troche kasy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aksamit  potencjalny
Sprawdzone: PHX, EDGE for men, Chikara, BTB, Perception
|
Wysłany: Nie, 18 Paź 2009, 20:03 Temat postu: |
|
|
wymienić możesz za darmo o ile kupiłeś normalne edge a nie próbkę. _________________ Rest inside the flames |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
inve  nowy
|
Wysłany: Pon, 15 Mar 2010, 22:39 Temat postu: |
|
|
| Powiem, wam jedno. The Edge Jest dla mnie. Posiadam próbkę, nie wiem na ile to starczy. Ludzie zawsze mnie szanują, i trzymają się lekko z boku, nie wchodzą mi w drogę (podkreślam nie jestem dresem) Powiem tak sam nie mogę się oprzeć zapachowi The Edge, pierwsze wąchnięcie czuje taki smród że masakra, a drugie już mogłoby się nie kończyć, ale jednak coś każe mi zawsze przestać. Ludzie zawsze na mnie zerkają, więc ciężko mi określić czy to przez feromony, na 100% łatwiej mi było załatwić dzisiaj kilka spraw niż zazwyczaj, może to przypadek. Ale sam zapach mi się podoba, jak coś mi się podoba to korzystam, proste.! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|