Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

to działa:)))

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jagodka82 Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Pon, 22 Sie 2011, 14:52    Temat postu: to działa:))) Odpowiedz z cytatem

hej kochani. jestem tu nowa.. opowiem Wam o sobie..zawsze miałam pecha życiowego...mimo iz kazdy uwazał ze jestem atrakcyjna. kiedy spotkałam tego własciwego..jak mi sie dotąd wydawało..to postanowiłam to zastosowac.. efety były..natychmiastowe:) ... a gdy odstawiłam.. nadal było to samo. sadze ze wszystko zalezy od naszej psychiki i nastawienia do zwiazku..spraw na ktorych nam zalezy...wiecx dziewczyny i chłopaki..nie załamujcie sie...powtarzacie sobie ze wszystko sie uda. jestesmy cudowni i wspaniali ,niepokonani nawet przez śmierc. Wink poprostu uwierzmy w siebie. apropo śmierci dostałam od znajomego ciekawy link: http://sites.google.com/site/news048 , troche mnie na poczatku zirytował a zarazem zaciekawił...wejdzie i sami sprawdzcie.
trzymam kciuki za niedowiarków...nie tylko to zadziała ale my sami sobą kierujmy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: