|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
robin nowy
|
Wysłany: Czw, 24 Lip 2008, 07:34 Temat postu: To niesamowita broń! |
|
|
Pierwsze moje doświadczenia z feromonami zaczęły się wiele lat temu. Najpierw kupiłem w seks shopie jakieś tanie perfumy z dodatkiem feromonów. Nie byłem z nich zadowolony. Później trafiłem na tą strona i zakupiłem w sumie już kilka produktów. Często piszą do mnie osoby i pytają o opinie na temat Pheromaxa. To najlepszy feromon z jakim sie spotkałem. Dzięki niemu mam wspaniałą dziewczynę, a nawet, jak jesteśmy na imprezie i użyje tego specyfiku, dalej zdarzaja sie przypadki miłych, choć niegroźnych flirtów;) Swoja dziewczynę poznałem na imprezie u koleżanki, gdzie udaliśmy sie z kolegami. Zaraz po wejściu stanąłem jak wryty, gdy zobaczyłem JĄ. Pierwsza myśl była taka: taka laska, w dodatku mila i sympatyczna po prostu oleje mnie. Pobiegłem do łazienki-żeby nikt nie widział- i użyłem Pheromaxa. Zauważyłem później, że ONA spoglądała czasem na mnie, gdy znalazłem sie w jej pobliżu, choć nie miałem odwagi do niej podejść. W tańcu, gdy wszyscy bawiliśmy sie razem, zaczęła mnie prowokować, tańcząc przy mnie i uśmiechając się w bardzo specyficzny sposób-nie jak do zwykłego kolegi. Tak sie poznaliśmy. Skąd wiem, ze feromony pomogły? Dlatego, że kobiety były 3, a facetów 6. Ona była najpiękniejsza i praktycznie każdy facet miał na nią chrapkę-do dzisiaj mają. Po użyciu Pheromaxu, praktycznie sama do mnie przyszła, co nigdy nie zdarzyło mi sie z żadna kobieta, gdy nie używałem feromonów. Nawet jeśli to zbieg okoliczności to i tak uważam że to świetne feromony, które zwiększają pewność siebie. Widzę to, jak już wspomniałem, gdy teraz jestem na imprezie, nawet z dziewczyną. Inne kobiety zwracają na mnie uwagę. Próbowałem też innych feromonów: w pracy, w szkole etc. Są różne feromony do różnych zastosowań, ale jeśli chodzi o kobiety, to zdecydowanie PHEROMAX. Dodam jeszcze, ze ostatnio powiedziała mi, ze uwielbia uprawiać ze mną seks, gdy użyję feromonów-bardziej ona się wtedy nakręca Tym mnie zaskoczyła, ale nie mam nic przeciwko  _________________ robin |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Czw, 31 Lip 2008, 08:17 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Dodam jeszcze, ze ostatnio powiedziała mi, ze uwielbia uprawiać ze mną seks, gdy użyję feromonów-bardziej ona się wtedy nakręca |
Tzn. mowi ci to w sytuacjach, gdy masz na sobie fero, ale nie wie, ze je stosujesz?
Czy tez wie, ze stosujesz fero i chce bys stosowal fero podczas seksu? _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|