|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Sob, 23 Sty 2010, 15:56 Temat postu: |
|
|
ostatnio rozmowa w sprawie pracy, wielu pracowników tej firmy to znajomi blizsi albo dalsi i wszyscy mi mowili ze baba do ktorej sie udaje na rozmowe to wredna jakich mało. Moja strategia 2 dotkniecia patyczkiem phx po 1 na policzek i dosłownie micro dotkniecie patyczkiem z npa pod nos, wchodze na odpierdol jakbym miał to wdupie czy mnie zatrudnia czy nie, a babka byla taka miła ze szok ciasteczkami czestowała a moze tak by panu pasowało albo tak, pozostali pracownicy w totalnym szoku, a ja dopiero jak bylem w samochodzie to pozwolilem sobie na smiech. z ciekawosci sproboje zatrudnic sie w banku w przyszlym miesiacu na miesiac na stanowisku do wciskania kredytów.
//łącz posty
//edit by traq
Ostatnio zmieniony przez farjestad dnia Wto, 15 Cze 2010, 13:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 15 Mar 2010, 14:16 Temat postu: |
|
|
| ...Moj powrot do swiata fero po kilku latach przerwy dobiegł końca, owszem fero działały ale nie osiagnąłem tego co bym chciał, widocznie ze mna cos było nie tak, pozatym kobiety przestały mnie interesowac nie ma zadnej o ktorej moglbym powiedziec inna niz wszystkie. no to pozdrawiam i zycze powodzenia ferumowiczom. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 24 Maj 2010, 13:31 Temat postu: |
|
|
hmmm uwaga po czasie<npa+ phx> "używając fero zauważysz niechęć wkraczania na twoje terytorium" no ja zauważyłem cos raczej odwrotnego ze strony innych otóż jesli gdzies wyjde z jakąś laską bezczelnie przychodzą zagadują ją obmacują itd hehe i to jakieś wymoczki _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|