Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

totalna porażka phx
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Sob, 23 Sty 2010, 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio rozmowa w sprawie pracy, wielu pracowników tej firmy to znajomi blizsi albo dalsi i wszyscy mi mowili ze baba do ktorej sie udaje na rozmowe to wredna jakich mało. Moja strategia 2 dotkniecia patyczkiem phx po 1 na policzek i dosłownie micro dotkniecie patyczkiem z npa pod nos, wchodze na odpierdol jakbym miał to wdupie czy mnie zatrudnia czy nie, a babka byla taka miła ze szok ciasteczkami czestowała a moze tak by panu pasowało albo tak, pozostali pracownicy w totalnym szoku, a ja dopiero jak bylem w samochodzie to pozwolilem sobie na smiech. z ciekawosci sproboje zatrudnic sie w banku w przyszlym miesiacu na miesiac na stanowisku do wciskania kredytów.

//łącz posty
//edit by traq

Ostatnio zmieniony przez farjestad dnia Wto, 15 Cze 2010, 13:28, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uzależniony

PostWysłany: Pon, 15 Mar 2010, 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...Moj powrot do swiata fero po kilku latach przerwy dobiegł końca, owszem fero działały ale nie osiagnąłem tego co bym chciał, widocznie ze mna cos było nie tak, pozatym kobiety przestały mnie interesowac nie ma zadnej o ktorej moglbym powiedziec inna niz wszystkie. no to pozdrawiam i zycze powodzenia ferumowiczom.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uzależniony

PostWysłany: Pon, 24 Maj 2010, 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm uwaga po czasie<npa+ phx> "używając fero zauważysz niechęć wkraczania na twoje terytorium" no ja zauważyłem cos raczej odwrotnego ze strony innych otóż jesli gdzies wyjde z jakąś laską bezczelnie przychodzą zagadują ją obmacują itd hehe i to jakieś wymoczki
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: