| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Czw, 15 Paź 2009, 16:11 Temat postu: totalna porażka phx |
|
|
dawka byla dobra, perfumy byly, gadka inicjatywa wszystko inne też, przegralem w bezposrednim "pojedynku" walke z niepełnosprawnym chlopakiem
.... po pewnym czasie doszedłem do wniosku ze dawka mogła byc za duza, bo fakt faktem na tym spotkaniu były te non stop zabawy włosami ale nawijała non stop z kumplem a ze mna tylko wymieniała usmiechy, kolezanka ktora była tez tam w pewnym momencie wypaliła "co sie dzieje z tymi kelnerkami non stop przychodzą i pytaja zy jeszcze cos zamawiamy" pomyslałem ze to moje phx. w kazdym razie pozniej odwoziłem ja samochodem czyli raczej tzw. miejsce intymne gdzie mała dawka jest wyczuwalna i kiedy podjechałem pod jej dom dosłownie uciekła z samochodu.
Ostatnio zmieniony przez farjestad dnia Wto, 05 Sty 2010, 21:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ryży  potencjalny
Sprawdzone: BTB, NPA
|
Wysłany: Czw, 15 Paź 2009, 16:53 Temat postu: |
|
|
| z pewnością wzioł ją na litość... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
patryczek potencjalny
Sprawdzone: NPA,Pheromax,chikara,the edge,BTB
|
Wysłany: Czw, 15 Paź 2009, 17:59 Temat postu: |
|
|
twoja głowa jest niepełnosprawna. _________________ Szczęściu trzeba pomagać! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rkota  nowy
|
Wysłany: Sob, 17 Paź 2009, 00:08 Temat postu: |
|
|
| hehe dobry post:) Ja też mam wątpliwości czy fero działo po roku używania BTB I NPA |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Nie, 18 Paź 2009, 18:52 Temat postu: |
|
|
| farjestad prosimy Cię o dokładniejszy opis sytuacji ! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aksamit  potencjalny
Sprawdzone: PHX, EDGE for men, Chikara, BTB, Perception
|
Wysłany: Nie, 18 Paź 2009, 20:00 Temat postu: |
|
|
i napisz jaką dawkę użyłeś. do PHX ponoć dobra jet mikro kropelka pod nos i tyle _________________ Rest inside the flames |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 18 Paź 2009, 22:06 Temat postu: |
|
|
| dawka to "wytrzepany" w butelce patyczek otarcie o nadgarski, szyje i pod nosem, 2 dni wczesniej sie sprawdzilo. ps aksamit ciekawy twoj temat czytam i śledze |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aksamit  potencjalny
Sprawdzone: PHX, EDGE for men, Chikara, BTB, Perception
|
Wysłany: Pon, 19 Paź 2009, 06:41 Temat postu: |
|
|
Porównaj jeszcze czasy spotkań w stosunku do czasu aplikacji. Duża dawka, którą zastosowałeś mogłą wywietrzeć za pierwszym razem, a za drugim mniej. Nie znam dokładnie warunków w jakich przebywałeś w tym czasie więc sam sobie musisz odpowiedzieć na to pytanie. Przy PHX przedwkowanie skutkuje wywoływaniem niechęci bądź strachu, w takim wypadku nie dziwne, że wybrała kogoś 'bezpieczniejszego'. Dzięki za wczytywanie sie w moje bazgrołki, przetestuję małe dawki PHX i zobaczymy jak to będzie  _________________ Rest inside the flames |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
essential  nowy
Sprawdzone: Pheromax, NPA,Edge,
|
Wysłany: Czw, 26 Lis 2009, 18:26 Temat postu: Carpe Diem |
|
|
Myślę że większość nowicjuszy pokłada zbyt wielką nadzieje w swój zakup.
Ponieważ oprócz tego (zakładam) iż jesteś schludnie ubrany,oczywiście wykąpany.To liczy się Twoje podejście do świata.Pomyśl jeżeli masz nie poukładany swój świat to jaka kobieta zechce choćby na moment wejść do niego?...(pyt.retoryczne)
To, że nie widzisz jeszcze efektów znaczy iż powinieneś dokonać małych korekt, dawkowanie, zachowanie, styl życia.....
Carpe Diem Przyjaciele! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 05 Sty 2010, 21:33 Temat postu: |
|
|
| historia ma swoj dalszy ciąg, spotkałem sie z ową dziewczyną jeszcze 3 razy,sprowokowałem sytuacje zeby miała pretext sie odezwać po tym jak zamilkła po 1 spotkaniu i odezwała sie zastosowałem husteczke edge i 2 dotkniecia patyczka phx przelanego do pojemnika po probce perfum, wynikł pozniej flirt sms i randka, jako ze chusteczki nie miałem juz uzyłem 2 dotkniecia patyczkiem phx, a ostatnio samo npa 3 dotkniecia patyzkiem pod nos i po 1 na szyje, w pewnym momenie zacząłem na spotkaniu hihotac i chyba byl to efekt npa a raczej na pewno. ogolnie to widze w niej 2 postacie jedna ciepla i przychylna na spotkaniu a druga po spotkaniu uciekajacą, czym ostatnio bezczelnie mnie wnerwiła gdyz chciałem ja gdzies zaprosic na sylwestra a ona powiedziała mi ze pojdzie spac po czym wspaniałomyslnie "pozwoliła" mi ze jesli chce moge gdzies isc bez niej. w czwartek mam spotkanie postanowilem ze jej powiem ze mi na niej zalezy ale jak chce to moge po prostu isc i wiecej nie wracac. zastanawiam sie tylko nad "zawodnikami" co wybrac, czy jakis mix czy pojedynczy czy be2easy ktore dzis otrzymałem , ktore kiedys dawno temu miałem i szło sie do przodu, czy moze po prostu zagrac w krajowym składzie(bez feromonów). ogolnie to raczej nikt mi nie podpowie , i za pewne na 30 min przed spotkaniem zadecyduje na chybił trafił co wybrac, no ale za uwagi bede wdzieczny. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Wto, 05 Sty 2010, 21:42 Temat postu: |
|
|
| farjestad malo co zrozumiałem z tego ostatniego postu, wes Ty sie ogarnij trochę ...bo po samych Twoim piśmie widać że masz jakieś problemy ze sobą albo mi się wydaję Z tymi fero też za dużo kombinujesz ! Jebnij na siebie jedynie Phx 14 ml! A jaką dawkę to już sam ustal ! Kivka ! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dżordż nowy
|
Wysłany: Wto, 05 Sty 2010, 22:02 Temat postu: |
|
|
| PHX to porażka, więc skoro masz pozytywne wspomnienia z be2easy to tego fero użyj. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 06 Sty 2010, 12:31 Temat postu: |
|
|
| kangur65 napisał: | | farjestad malo co zrozumiałem z tego ostatniego postu, wes Ty sie ogarnij trochę ...bo po samych Twoim piśmie widać że masz jakieś problemy ze sobą albo mi się wydaję Z tymi fero też za dużo kombinujesz ! Jebnij na siebie jedynie Phx 14 ml! A jaką dawkę to już sam ustal ! Kivka ! |
hehe no pisałem to po paru piwach  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 15:02 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem chyba kino jest takim miejscem gdzie bardzo łatwo przedawkowac nawet przy minimalnej ilosci, głowa bolała mnie strasznie dziewczyne z ktora bylem tez z poczatku bolała. a 3 miesiace temu miałem sytuacje ze bylismy w grupie znajomych + jakies kolezanki od znajomej i jak poszlismy do knajpy to gdy chciałem sie dosiąść to dziewczyna obok ktorej siedziałem w kinie przesiadła sie jak dochodziłem do kanapy. macie jakies obserwacje własne na temat sytuacji "fero w kinie"? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Pią, 15 Sty 2010, 15:34 Temat postu: |
|
|
Minimalna dawka. Podobnie jak na lekcjach... lub gdziekolwiek indziej, gdzie raczej siedzisz w jednym miejscu i atmosfera jest czysta. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|