Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Trochę moich wrażeń w temacie :)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
TsTr
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: PH, Pheromax, Chikara, NPA, Perception, Alchemy, Relationship Magic

PostWysłany: Czw, 15 Lut 2007, 14:18    Temat postu: Trochę moich wrażeń w temacie :) Odpowiedz z cytatem

A więc tak feromonami nie za bardzo się interesowałem wiedziałem co to feromony i do czego służą Rolling Eyes.

Przez przypadek pierwsze feromony kupiłem po tym jak moja mama zlikwidowała zakład krawiecki a gość w miejscu zakładu zaczoł produkować małe opakowania feromonów nie powiem ładnie pachnących ale oprócz zapachu nic poza tym nie oferowały ( nazywały się bodajże PH ). Ostatnimi czasy z 2,3 miesiące temu zaczołem szukać perfum z feromonami i tak wertując nieubłagalnie wielki internet zaczołem z wielu źródeł trafiać to raz na ferum.pl to raz na feromony.pl. Oczywiście jakże by inaczej zaczołem szukać najpierw na allegro czy nie ma jakiejś tańszej wersji jakiś perfum z feromonami. Oczywiście były ale dalej zagłebiając się w temat okazało się że 95% wystawionych tam perfumów to jedna wielka ściema. Z powodu coraz większej prowokacji poprzez te strony zaczołem zaczytywać się w ww. o co to właściwie chodzi że tak to wszyscy chwalą. Pierwszą noc siedziałem z 5,6 godzin na forum aby się upewnić czy wydatek takiej kwoty się opłaci. Po opiniach wyraźnie byłem na tak ale jednak tyle pieniędzy za głupie feromony które i tak zapewne nic nie zdziałają. Trudno postanowiłem zaryzykować iż jak wiadomo kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ( tutaj przykład Lotto Laughing ). Pierwsze wrażenia po zamówieniu - przesyłka expresowa iż tak jak pisałem w mailu do feromony.pl zależało mi na czasie aby dostać jak najszybciej z wiadomych względów, troche mniejsze buteleczki niż myślałem ale ok spróbujmy. Troszkę pheromaxa na szyję ( tak przynajmniej coś czytałem w instrukcji ) + chikara gdzieś na koszulkę i ruszam. W knajpie ku mojemu wielkiemu zdziwieniu zamiast tego jednego, dwóch spojrzeń było około piętnastu. Więc nie było problemu aby spróbować zawalczyć o jedno z tych spojrzeń chociaż szczerze mówiąc wcale tak trudno nie było a resztę tego wieczoru zostawię dla siebie. Oprócz knajpy ludzie w pracy zaczeli podchodzić do mnie z większym respektem czego wcześniej nie uświadczyłem. Takich sytuacji mógłbym wymieniać wiele ale po co Smile.

Co myślę o feromonach że to świetny środek do tego aby przełamać w sobie pewne lody a jak wiadomo cel uświęca środki więc czasami warto zapłacić więcej i mieć tą 90-95% pewności niż te 10%-15% - prawda !?

Feromony testuje wszędzie gdzie popadnie -> praca, szkoła, pub - zdążyłem zauważyć że rzeczywiście najbardziej podatne są kobiety po piwie lub dwóch ( tudzież inny alkohol ) ponieważ odblokowuje się co nieco w nich.

A więc kończąc ten wywód jestem zadowolony z feromonów i spokojnie z czystym sercem moge polecić je innym :]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: