|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Nie, 27 Lip 2008, 20:53 Temat postu: TY jestes taki eh. ZE masz to w sobie. |
|
|
Skoro sa wakacje i jest troszke czasu poswiecic na rozwazania na temat fero , napisze co zdazylo mi sie dzieki fero w zwiazkach i kontaktach z dziewczyna.
Mieszkajac na stacji razem z dwoma dziewczynami i kolegami (wzgledem PRZYSTOJNOSC MAJA 8,9/10. ) jaK to dziewczyny mowia.;d bardzo dobrze jest testowac fero na dziewczynach ktore nie znasz. NA poczatku naszej znajomosci przedstwialy sie kontakty typu KOlega -kolezanka.
Oczywiscie majac rozne typy fero, stosowalem je ..idac na uczelnie a takze wychodzac do clubow.
PO jakims miesiacu zauwazylem iz jedna z kolezanek jak to mowia czuje do mnie miod. (zauwazylem to;d poprostu.) Z dnia na dzien te zachowanie stawalo sie coraz przejrzysciejsze. Wkoncu po pewnym czasie doszlo do zblizenia miedzy nami.;d oczywiscie mysle czemu.....na stancji sa Koledzy wedlug mnie przystojniejsi odemnie i ogolnie..... a ona to wlasnie PRZYTUPALA DO MNIE.;p .
Teraz wiedzialem ze to ZAsluga PHX a wszczegolnosci NPA+ BTB , to własnie ta mieszanka zrobila po okresie ok 1,5 miesiaca stostowania na niej niesamnowite wrazenie bo stosowalem to prawie codziennie i jestem tego pewien.
Najlepsze jest to ,że jej zachowanie w łóżku mnie zadziwilo . W porownaniu do innych dziewczyn ktore nie mialy stycznosci z fero < ONA "nie bala sie niczego" , naprawide sam bylem zaskoczony.
oSOBA KTORA JEST PODATNA NA FERO , CZUJE JE ,TO POD ich WPLYWEM PODCZAS STOSUNKU POPROSTU.......... BRAKUJE SLOW- TAk wlasnie jest u niej......
PYtala sie mnie co ty masz takeigo w sobie ze mnie przyciagneles.....JA oczywiscie wiedzialem co;p
TERaZ jestesmy razem....A fero STosuje dalej.;p
Pozdrawiam i zachecam do opisywania swoich historii w zwiazkach;p _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Pon, 26 Sty 2009, 17:41 Temat postu: |
|
|
niezla historia ;> wiec mowisz ze mialem przysojniejszych od siebie kolegow na ktoreych jednak nie poleciala twoja obecna laska ,to ile bys sobie dal w skali od 1 do 10 jesli chodzi o urode a twoim kolegom ?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Wto, 17 Lut 2009, 13:55 Temat postu: |
|
|
Dziwnee liczysz wszystko na fero
Masz racje kiedys tez sobie wbilem do glowy ze to wszystko przez fero a grubo sie mylilem Dodaja pewnosci siebie a tego nam brakuje  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
inve  nowy
|
Wysłany: Sro, 03 Cze 2009, 16:56 Temat postu: |
|
|
| Pewność siebie? Yhhh, myślę że i tego nie dodają feromony, jak dla mnie są one po to by być zauważonym nawet w największym tłumie, co z tego że jest wielu lepszych, jak spojrzy tylko na ciebie? Korzystając z feromonów masz coś czego inni nie mają, a tego właśnie szuka płeć przeciwna. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
|
| Powrót do góry |
|