Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

uwierzysz??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
born2win88 Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Sro, 23 Lip 2008, 15:26    Temat postu: uwierzysz?? Odpowiedz z cytatem

hey, nie uwierzylem dopóki nie wyprobowalem, zanim zaczalem je stosowac moje podejscie do kobiety bylo obojetne a nawet niesmiale, teraz powaznie przychodzi mi to latwiej a kobiety sa mi ulegle, nie wiem czy jest to powod do cieszenia sie ale gdy zacalem stosowac feromony trener druzyny w ktorej gram zaczal do mnie mowil pupil... nie jest najlepsze rozwiazanie poniewaz kilku kumpli podsmiechuje sie z tego powodu ale ja dostame lepszy kontrakt a dodac moge w zostalem usuniety z dwoch obozow za zachowanie.... Wink

gdy zaczniesz je stosowac Twoje zycie bedzie kleska albo sukcesem zalezy jak to wykorzystasz. dodam jeszcze ze nadmiar szkodzi nie mozesz stosowac wiecej niz ... kazdy organizm inaczej reaguje;))

smiac mi sie chce z tego co pisze bo jeszcze rok temu wysmialbym kogos kto polecilby mi FEROMONY.... ;]

pozdrawiam michal
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: