| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Czw, 17 Cze 2010, 15:54 Temat postu: |
|
|
czytanie w myslach jest chore wiem bo czasem potrafie, tzn nie tak ze sobie czytam jak z książki ale jestem zdany na to co dostane. Wiem ze to dziwne ale prawdziwe i chore. _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
njoy69  potencjalny
|
Wysłany: Czw, 17 Cze 2010, 19:23 Temat postu: |
|
|
Mi się udało pozbyć tego wątpliwego „daru”. Aczkolwiek... czasami żałuję... =] _________________ A puro dolor... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Terpsychora  nowy
Sprawdzone: w trakcie testów: BTB, PHX
|
Wysłany: Czw, 17 Cze 2010, 20:53 Temat postu: |
|
|
| njoy69 napisał: | | Terpsychora napisał: | Jak to? Z nimi myśli innych ludzi są ponoć bardziej przychylne niż bez  |
Mogąc czytać w myślach facetów wiedziałabyś dojkładnie jak się wobec nich zachowywać, co robić, czego nie robić, co powiedzieć temu, który Ci się podoba, tudzież dowiedzieć się z jego mysli, że np. Ty jemu również lub Ty jemu w ogóle nie...  | No właśnie. A fero po to, by tych myślących "ale fajna dziewczyna" było więcej niz tych obojętnych  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
njoy69  potencjalny
|
Wysłany: Czw, 24 Cze 2010, 21:48 Temat postu: |
|
|
| Terpsychora napisał: | | njoy69 napisał: | | Terpsychora napisał: | Jak to? Z nimi myśli innych ludzi są ponoć bardziej przychylne niż bez  |
Mogąc czytać w myślach facetów wiedziałabyś dojkładnie jak się wobec nich zachowywać, co robić, czego nie robić, co powiedzieć temu, który Ci się podoba, tudzież dowiedzieć się z jego mysli, że np. Ty jemu również lub Ty jemu w ogóle nie...  | No właśnie. A fero po to, by tych myślących "ale fajna dziewczyna" było więcej niz tych obojętnych  |
1. Trochę sztucznie wygenerowanych.
2. Po co się zajmować sztucznymi, skoro jest sporo naturalnych, tylko nie zdajemy sobie sprawy?
3. Aż tak bardzo w siebie nie wierzysz?... _________________ A puro dolor... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Pią, 25 Cze 2010, 08:44 Temat postu: |
|
|
njoy69 zwycięzców się nie sądzi _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
njoy69  potencjalny
|
Wysłany: Pią, 25 Cze 2010, 17:09 Temat postu: |
|
|
| farjestad napisał: | | njoy69 zwycięzców się nie sądzi |
Właśnie dzisiaj ktoś mnie o tym uświadomił. Zapomniałem o zasadzie, ze w miłości - jak na wojnie - wszystkie chwyty dozwolone. _________________ A puro dolor... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|