| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pheroach nowy
|
Wysłany: Pią, 29 Cze 2007, 07:40 Temat postu: W co lepiej zainwestować? |
|
|
| Witam! Jestem nowa na tym forum..Mam jednak pytanie..Czy lepiej zainwestować w dwa opakowania próbki pheromaxu czy może lepiej pheromax i rm ( w tym wypadku byłyby stosowane razem). co da lepszy efekt? Nie mam na myśli stosowanie pheromaxu podwójną dawką..Tylko tak przyszłościowo..Co sądzicie o tym? 2XP czy P+RM? Byłabym wdzięczna za odpowieź ! pozdrawiam !! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mag nowy
Sprawdzone: Trwają badania:btb,npa,chikara,phx,perception
|
Wysłany: Sob, 30 Cze 2007, 23:33 Temat postu: |
|
|
Ja zacząłem miesiąc temu od npa i btb, pojutrze będę miał chikarę i próbkę ph. Postaram się wtedy więcej powiedzieć ale uważam, że lepiej jak weźmiesz dwa różne - większe pole manewru. _________________ Czysta i prosta prawda rzadko jest czysta i nigdy prosta.
Ostatnio zmieniony przez mag dnia Sro, 11 Lip 2007, 00:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
Wysłany: Nie, 01 Lip 2007, 09:39 Temat postu: |
|
|
Kolega wyżej ma rację, lepiej kupić dwa inne, będzie szerszy zakres działania, przez co będziesz miał większe możliwości. Chyba nie ma sensu kupować na przyszłość, jeśli i w przyszłości ten sam produkt i tak będzie dostępny a możesz wykorzystać to, że mieszanka daje lepsze efekty  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Pon, 23 Lip 2007, 22:45 Temat postu: |
|
|
co do tematu... najlepiej zainwestuj w siebie  _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ChevezDing nowy

Sprawdzone: Lure, Love&Desire
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 16:02 Temat postu: |
|
|
otoz to _________________ Wykreśl ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem WYZWANIE! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|