Wysłany: Sro, 30 Maj 2007, 13:03 Temat postu: Warto kupić RM dla KOBIET ?
Czy któraś z Was dziewczyny stosowała lub stosuje RM? Jestem początkującym użytkownikiem feromonów. Kupiłam jakiś czas temu Pheromax Women, ale niesprawdził się, za mocny jest był mnie. Napiszcie o Waszych odczuciach po RM, plissss
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
Wysłany: Sro, 30 Maj 2007, 13:47 Temat postu:
Przepraszam, że się wtrącę, ale co to znaczy, że był za mocny? Był za skuteczny? Mogłabyś mi to wyjaśnić? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
Ja stosowałam RM, ale mi się to tak średnio sprawdziło. Pheromax był jak dla mnie o wiele lepszy. Ale jeśli chcesz, to spróbuj RM, może dla ciebie akurat będzie odpowiedni. A jeszcze co do Pheromax - przeczytałam Twoje posty i myślę, że problem tkwi w tym, że za dużo stosowałaś Pheromaxa. Tego się dawkuje naprawdę niewiele, jedno psiknięcie tylko na szyje to już maksimum jak dla mnie. Dwa psiknięcia to o wiele za dużo!! Poza tym przy większej ilości feromony przestają działać,pomiętaj. _________________ Szanuj zdrowie należycie, bo gdy umrzesz - stracisz życie