|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sob, 28 Lip 2007, 00:51 Temat postu: Wasza opinia |
|
|
Jak myslicie ktory jest lepszy
1:facet b.dobrze umiesniony, niezbyt przystojny znający sie na uwodzeniu
2:facet bardzo przystojny model, niezbyt znajacy sie na uwodzeniu
Kazdy facet ma na sobie feromony
Podchodzi do supermodelki 10hb+
Który ma wieksze szanse  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
Wysłany: Sob, 28 Lip 2007, 08:18 Temat postu: |
|
|
Zależy co ta supermodelka ma w głowie.
Moim zdaniem jeśli ktoś zna dobrze techniki NLP, manipulacji i język werbalny/niewerbalny kobiet ma największe szanse. Jeśli dasz kobiecie tego czego potrzebuje - dostarczysz jej stanów emocjonalnych typu szczęścia, satysfakcji np. ze skutków "zainwestowania" czasu w to, aby się podobać płci przeciwnej i tym podobne... Patrzy na Ciebie jako na osobę która może dać Ci więcej niż ktokolwiek inny, w dużej mierze zapominając o twoim wyglądzie, czy stanie finansowym...
Mam nawet znajomego, który ma 48 lat - pocięty, wydziargany, miał opinię recydywy i gangstera. Odstrasza niektórych ludzi wzrokiem. Poznał kobietę, która miała wtedy męża, dwójkę dzieci, kasy jak lodu, wielki dom i wszystko czego chciała. Zostawiła to wszystko. Bo mój znajomy miał coś, czego jej rodzina i mąż nie mogła mu dać - nowe, ekscytujące stany emocjonalny i przy nim nie mogła narzekać na monotonię.
Myślę że do był dobry przykład.
Jeśli chodzi o to że dwóch facetów, jeden koks znający się na wyrywaniu ale mierny z wyglądu, a drugi model - ładniutki, ale nie ma zbyt dużego doświadczenia... Wygra ten pierwszy. Nie dlatego że jest dobrze umięśniony, ale dlatego że zna się na uwodzeniu, ma dobrą postawę i wie co robić - potrafi wykorzystać wszystkie swoje umiejętności, aby dojść do celu.
Wniosek? Nie wystarczy ładnie wyglądać, czy mieć feromony. Trzeba działać.
Ostatnio zmieniony przez Soc dnia Nie, 29 Lip 2007, 11:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafilm potencjalny
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 03:16 Temat postu: |
|
|
witam,
Tak samo jak dla nas liczy sie wyglad, tka samo dla kobiet.
Ja mam tak, ze jak mi sie laska nie podoba, to jakiego by nie uzywala jezyka persfazji to i tak sie z nia nie przespie...ani nawet nie pocaluje...
One maja tak samo...jak jej sie nie podobasz, to nie masz szans.
Co innego jezeli jestes dla niej na poczatku neutralny, to wowczas jezykiem persfacji i znajomoscia psychiki kobiet bedziesz mogl przeciagnac ja na swoja strone.
Jezeli chodzi o przyklad, czy lepiej byc modelem ktory nie zna technik uwodzenia a przypakowanym brzydalem, ktory je zna...to wybiore ta pierwsza opcje...dlaczego ??
Wystarczy isc na dyskoteke...i zaopserwowac, jak do tych facetow z ladnymi buzkami same ciagna laski...oni nie musza znac technik uwodzenia, aby sie z nimi spotykac...
Jeszcze jedna sprawa...czy ten paker zna techniki uwodzenia - bo jest ALPHA i to jest integralna jego czesc (tzn. ich sie nie uczyl, i nawet nie wie, ze uzywa technik) czy nauczyl sie ich...Jezeli to drugie, to tylko nielicznym udaje sie posias wiedze uwodzenia i ja stosowac w praktyce...znam srodowisko PUA...i wiekszosc osob potrafi jedynie chwalic sie technikami na forum i opisywac historyjki jacy to nie sa...Jednak w rzeczywistosci juz nie jest tak rozowo
Pozdrawiam,
Rafal _________________ Stopka feromonowa:-) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 09:41 Temat postu: |
|
|
Po części masz rację, ale dla większości dziewczyn wygląd liczy się w mniejszym stopniu- dla nich liczy się wnętrze faceta. Nie należy ukrywać, że są i takie, które na wygląd lecą.
U mężczyzn jest podobnie- większość woli kobiety piękne, znaczna mniejszość zwraca tylko na to, kto kim jest.
Najlepiej jednak dbać o siebie i przyjąć zasadę- mężczyźni kochają oczyma, kobiety uszami. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 11:24 Temat postu: |
|
|
Święta prawda Ali  _________________ http://rapidshare.com/users/OX6BN/1
Moje ebooki i inne materiały.
Wszystkie pliki są moimi kopiami zapasowymi, chronione prawami autorskimi! Ściągasz na własną odpowiedzialność! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafilm potencjalny
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 16:07 Temat postu: |
|
|
| ali napisał: | | Po części masz rację, ale dla większości dziewczyn wygląd liczy się w mniejszym stopniu- dla nich liczy się wnętrze faceta. |
Wnetrze powiadasz...To sa tylko teorie...ktorymi karmia Was laski...Co prawda kazdy moze pojmowac slowo "wnetrze" w inny sposob...ale pokaz mi super laske z brzydkim facetem o super "wnetrzu" - Jak sprobujesz szukac, to zauwazysz, ze sa to tylko przypadki sporadyczne...Wiekszosc fajnych lasek ma fajnych facetow...
Druga kwestia, to piszesz, ze laske uwodzi sie prze uszy...po czesci masz racje..ale aby ona zechciala Cie sluchac, musisz tak jak pisalem na poczatku byc dla niej w najgorszym przypadku obojetny.
Jezeli bedzie widzala Ciebie bardziej na minus, to lepiej szukac innej...
Na szkoleniach czy w innych poradnikach musza padac informacje, ze bedziesz mistrzem i bedziesz mial moc, ktora pozwoli Ci uwiesc kazda laske...to jest jednak po to, aby nabral wiekszej pewnosci siebie...Jak bedziesz ja mial, to moze to po czesci dzialac jak samo spelniajaca sie przepowiednia...a wszelkiego rodzaju porazki beda po nas splywac...
Lepiej o tym wiedziec, ze tak jest, niz przezywac kazda porazke, ktora moze zdazyc sie nawet najlepszemu PUA.
Pozdrawiam,
rafal _________________ Stopka feromonowa:-) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 16:19 Temat postu: |
|
|
Absolutnie sie z tym nie zgodze większośc niezbyt przystojnych meszczyzn uwzgledniając że są b.d zbudowani prowadzają takie laski ze kazdy bardzo przystojny meszczyzna chcialby takie miec
i to nie sa przypadki sporadzycznie dostrzegane
owszem laski niezbyt przepiekna urodą prowadzaja sie z lepszymi facetami a modelki z facetami ktore poprostu posiadaja te coś
a pytajac dziewczyny jaki facet powinnien byc dla nich to jednoznaczna odpowiedz :powinnien miec te cos byc miłym kochajac a uroda jest dla nich obojętna bo dziewczyny niesą wzrokowcami jak chłopcy _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 16:57 Temat postu: |
|
|
Rafilm, przez to że tak uparcie stoisz przy swoim poglądzie, wnioskuje że miałeś kontakty z kobietami które zrobiły Ci przykrość. Mhm, jeśli się pomyliłem to pomińmy tą część mojego postu.
Jeśli masz dobre podejście do całokształtu podrywania to zamiast przeżywać porażki, wyciągasz z nich wnioski i doskonalisz swoje umiejętności. Właśnie tak to powinno wyglądać - nieustająca zabawa i nauka, nieprawdaż? _________________ http://rapidshare.com/users/OX6BN/1
Wszystkie pliki są moimi kopiami zapasowymi, chronione prawami autorskimi! Ściągasz na własną odpowiedzialność! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 17:14 Temat postu: |
|
|
| rafilm napisał: | | Wnetrze powiadasz...To sa tylko teorie...ktorymi karmia Was laski...Co prawda kazdy moze pojmowac slowo "wnetrze" w inny sposob... |
Nie, laski nas tym nie karmią, chociaż też tak mówią. Ostatnio czytałem tą teorię w jakimś e-booku, bodajże mówił tak seksolog prof. Lew- Starowicz, ale nie jestem pewny.
| rafilm napisał: | | pokaz mi super laske z brzydkim facetem o super "wnetrzu" - Jak sprobujesz szukac, to zauwazysz, ze sa to tylko przypadki sporadyczne...Wiekszosc fajnych lasek ma fajnych facetow |
Wiesz, jestem hetero i nie odróżniam ładnych facetów, od brzydkich. No, chyba, że mają oni naprawdę skrajną urodę.
| Michal napisał: | | powinnien miec te cos byc miłym kochajac a uroda jest dla nich obojętna bo dziewczyny niesą wzrokowcami jak chłopcy |
Właśnie, kobiety szukają takich facetów. Michał, wyrzedziłeś mnie :)Atutem kobiet jest mowa ciała, którą w wielu przypadkach eksponują. Zadaniem mężczyzn jest odkodowanie tego, co kobieta chce przekazać. A przecież nie od dziś wiadomo, że mężczyźni są wzrokowcami! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafilm potencjalny
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 18:03 Temat postu: |
|
|
| ali napisał: | | rafilm napisał: | | Wnetrze powiadasz...To sa tylko teorie...ktorymi karmia Was laski...Co prawda kazdy moze pojmowac slowo "wnetrze" w inny sposob... |
Nie, laski nas tym nie karmią, chociaż też tak mówią. Ostatnio czytałem tą teorię w jakimś e-booku, bodajże mówił tak seksolog prof. Lew- Starowicz, ale nie jestem pewny. |
Proba przekonania mnie za pomoca uzycia autorytetu zewnetrznego...
Moze on tez uwierzyl laska i tak napisal:-) o ile to on...
| rafilm napisał: | | pokaz mi super laske z brzydkim facetem o super "wnetrzu" - Jak sprobujesz szukac, to zauwazysz, ze sa to tylko przypadki sporadyczne...Wiekszosc fajnych lasek ma fajnych facetow |
| ali napisał: | | Wiesz, jestem hetero i nie odróżniam ładnych facetów, od brzydkich. No, chyba, że mają oni naprawdę skrajną urodę. |
Tutaj sprytne ominiecie odpowiedzi:-) wroze w niedlugim czasie kariere polityczna...oni sa w tym dobzi...
Ja napisze natomiast tak, ze jestem hetero i potrafie odroznic, czy dany facet jest ladny, czy brzydki...nie ma to jednak nic wspolego z pociagiem seksualnym do danej osoby...Kazdy ma swoj gust i potrafi ocenic wedlug niego pewne osoby, rzeczy itp.
Zyjemy jednak w spoleczenstwie a Ty widze, jestes pod duzym jego wplywem i zgodnie z jego teoria jeden facet nie moze powiedziec, ze inny facet jest ladny (przystojny)
| Michal napisał: | | powinnien miec te cos byc miłym kochajac a uroda jest dla nich obojętna bo dziewczyny niesą wzrokowcami jak chłopcy |
| ali napisał: | | Właśnie, kobiety szukają takich facetów. Michał, wyrzedziłeś mnie :)Atutem kobiet jest mowa ciała, którą w wielu przypadkach eksponują. Zadaniem mężczyzn jest odkodowanie tego, co kobieta chce przekazać. A przecież nie od dziś wiadomo, że mężczyźni są wzrokowcami! |
Dziewczyny nie sa wzrokowcami...to jedna z wielu generalizacji...
Skoro maja oczy, to po cos one tam sa...Spotykam sie z roznymi dziewczynami i wiem, ze tak samo jak faceci, tak i one potrafia ocenic czy dany facet jest ok, czy nie...
Dodam, ze oceniaja one rowniez inne kobiety...i te co maja duza wartosc siebie, jak widza inna fajna laske...to powiedza...ale fajna laska...a te, ktore maja mniejsza wartosc, widzac inna fajna laske beda wyszukiwaly ich wad...a czesto nawet sie zdaza, ze powiedza...widzisz ta "szmate" itp wulgaryzmy
A dla tych, co uwazaja, ze faceci sa wzrokowcami, dam taki przyklad...jak np. jesz cos smacznego, dla kazdego to bedzie moze inne danie lub deser...i czujesz, jak ten wspanialy smak rozplywa sie na jezyku i po ustach...tak, ze az slinka zaczyna Ci delikatnie pojawiac na sama mysl o tym...a gdy czujesz ten wyrazny zapach...to masz na to coraz wieksza ochote...
to w takiej sytuacji tez jestes wzrokowcem ??
Podpowiem Ci, na wypadek, jak chcialbys ze mna polemizowac - NIE
To jaki system reprezentacji w danej chwili jest dominujacy zalezy tylko i wylacznie od sytuacji...i tak samo jak faceci, tak i laski...gdy np. ida na dyskoteke, to maja dominujacy wzrokowy, aby wypatrzec kogos...gdy jestesmy juz blisko siebie, to stajemy sie bardziej czuciowcam (kinestetykami) bowiem bez sensu bylo by, abys nie czul tego milego uczucia, ktore sprawia dotyk dziewczyny... dla niektorych moze faceta:-)
itp, itd
Pozdrawiam,
Rafał _________________ Stopka feromonowa:-) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 18:28 Temat postu: |
|
|
Ehh, przykład z jedzeniem jest akurat zły. Nie wiem czy uda mi się przekazać to co chcę, ale spróbuje na przykładzie.
[wycięte] _________________ http://rapidshare.com/users/OX6BN/1
Wszystkie pliki są moimi kopiami zapasowymi, chronione prawami autorskimi! Ściągasz na własną odpowiedzialność!
Ostatnio zmieniony przez Soc dnia Sob, 01 Wrz 2007, 20:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafilm potencjalny
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 18:58 Temat postu: |
|
|
| Soc napisał: | Ehh, przykład z jedzeniem jest akurat zły. Nie wiem czy uda mi się przekazać to co chcę, ale spróbuje na przykładzie.
Ciężko go znegować, ponieważ zanim zobaczysz jakieś danie, zazwyczaj wcześniej czujesz jego zapach. Lecz jest możliwość ominięcia tej bariery. Naukowcy przeprowadzili kiedyś eksperyment - trzymali psa w pomieszczeniu bez okien i z wyłączonym światłem. Parę minut przed podaniem pokarmu, zawsze włączali światło. Wiadomo, że psy w trakcie jedzenia wydzielają zwiększoną ilość śliny, w celu rozmiękczenia pokarmu i rozpoczęcia procesu trawienia. Otóż po dłuższym czasie owy pies zaczął reagować na światło wydzielaniem śliny - zaczął reagować tak poprzez pobudzenia bodźca wzroku.
Sam podałeś przykład w którym bodziec wzroku nie uczestniczył, lub miał małe znaczenie, bo dominowały inny bodźce. Oczywiście nie sugeruję żeby kogoś zamykać w ciemnym pokoju w celu przeprowadzania takiego doświadczenia, ale mogę być pewnym, że bodziec wzrokowy w takiej sytuacji będzie dominował. Można to określić w ten sposób, w tej sytuacji jesteś wzrokowcem. I tu się zgadzam z twoimi słowami o dominujących systemach reprezentacji. |
Soc, myslisz pojecia...
To co opisales, to jest klasyczne warunkowanie, ktore po raz pierwszy odkryl Pawłow.
Nie ma to nic wspolnego z dominujacym systemem reprezentacji...chodzi tylko o polaczenie bodzca z reakcja.
Pozdr,
rafal _________________ Stopka feromonowa:-) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 19:11 Temat postu: |
|
|
heeh moim zdaniem koles z lepszym wygladem w TYM PRZYPADKU mialby wieksze szanse, gdyby uzytym feromonem bylo npa. sprawa ma sie tak ze pierdwsze chwile decyduja o tym do jakiej szufladki " wrzuci" cie kobieta : atrakcyjny lub nieatrakcyjny. npa w znaczynym stopniu powieksza pewnosc siebie, co za tym idzie mowa ciala pokazujej jest ze jestes swiadomy swojej wartosci, jesli bedziesz soba i nie bedziesz balagal jej o to ( werbalnie lub nie) masz duze szanse na to za ja uwiedziesz.
w tym przypadku jakby obaj uzyli fero npa to koles przystojny mialby fory ( wyglad) bo pierwsze wrazenie zrobilby lepsze od tego drugiego. Bo przeciez czescia podrywania ( bardzo wazna czescia) jest pewnosci siebie, a w tym przypadku obaj by to mieli, wiec czemu mialaby wybrac brzytszego? chyba ze niznalby sie kompletnie na uwodzeniu i cos zrobil nie tak ( naprzyklad okazalby zbyt wielkie zainteresowanie)
pozdrawiam, to tylko moje zdanie  _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafilm potencjalny
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 20:04 Temat postu: |
|
|
| futu napisał: | heeh moim zdaniem koles z lepszym wygladem w TYM PRZYPADKU mialby wieksze szanse, gdyby uzytym feromonem bylo npa. sprawa ma sie tak ze pierdwsze chwile decyduja o tym do jakiej szufladki " wrzuci" cie kobieta : atrakcyjny lub nieatrakcyjny. npa w znaczynym stopniu powieksza pewnosc siebie, co za tym idzie mowa ciala pokazujej jest ze jestes swiadomy swojej wartosci, jesli bedziesz soba i nie bedziesz balagal jej o to ( werbalnie lub nie) masz duze szanse na to za ja uwiedziesz.
w tym przypadku jakby obaj uzyli fero npa to koles przystojny mialby fory ( wyglad) bo pierwsze wrazenie zrobilby lepsze od tego drugiego. Bo przeciez czescia podrywania ( bardzo wazna czescia) jest pewnosci siebie, a w tym przypadku obaj by to mieli, wiec czemu mialaby wybrac brzytszego? chyba ze niznalby sie kompletnie na uwodzeniu i cos zrobil nie tak ( naprzyklad okazalby zbyt wielkie zainteresowanie)
pozdrawiam, to tylko moje zdanie  |
Popieram:)
Napisze to prosciej...przystojny wystarcz, ze nie spie**zy a sredni aby uzyskac ten sam efekt musi sie bardzo staerac
Pozdrawiam,
Rafal _________________ Stopka feromonowa:-) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 20:46 Temat postu: |
|
|
Rafilm, masz rację. Pomieszało mi się.  _________________ http://rapidshare.com/users/OX6BN/1
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|