Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wiek a feromony...

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Black_Secret Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Pon, 14 Lut 2011, 15:49    Temat postu: Wiek a feromony... Odpowiedz z cytatem

Witam! Mam 14 lat i bardzo zależy mi na feromonach. To długa historia ale chodzi o to, że zawsze zakochuję się w starszych (o co najmniej 4 lata) facetach... Oni się mną nie interesują, bo pewnie myślą, że jestem pustą nastolatką albo, że jestem po prostu za młoda... chcę im jakoś udowodnić, że jestem bardzo dojrzała na swój wiek... ale wolałabym, żeby najpierw się mną jakoś zainteresowali... No i dlatego zastanawiam się czy kupić feromony... Tylko jak już pisałam mam 14 lat i nie wiem jak i gdzie (je kupić)... nie mam starszego rodzeństwa... przyjaciółka ma 16 lat, a reszta (dorosłych) koleżanek na pewno mi nie kupi... Co mam zrobić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Fleurety Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara

PostWysłany: Pon, 14 Lut 2011, 22:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie interesują się, bo za to grozi prokurator. Zajmij się lepiej nauką, a nie lataniem za facetami.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: