Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
Wysłany: Sro, 26 Gru 2007, 11:20 Temat postu: wiem jak na mnie dzialają feromony
witka
odkąd zaczolem stosowac feromony juz wiem jak to dziala na innych
kiedys siedząc w domu zapukal jeden typo do drzwi sprzedawal perfumy
nawet nie zaczą dobrze gadac a juz chcialem kupic od niego perfumy cos w tym bylo zaznacze ze wczesniej tez przylazili ale nic nie kupilem ciekawe co typo mial na sobie
chikare npa czy cos innego
pytanko- jakie feromony stosują tacy chandlaze
kiedys siedząc w parku z koleszkami zauwazylem jedną laske siedziala jakies kilka metrów odnas
z wyglądu laska niebyla jakas zaj***sta ale cos w sobie miala wszyscy zaczelismy oniej gadac i wpatrywac sie czyzby pheromax woman
mial ktos podobne spojrzenia
pozdrawiam i zycze szczescia w nowym roku duzo lasek i kasiory
Wiesz mógł miec na sobie feromony lub tez nie a jakie to rozne nikt tego nie wie.
A dziewczyna cóż ,dla mnie zdarza sie to często że siedzi jakas srednia i rozmawiamy o niej, wpatrujemy sie w nią,kto wie która dziewczyna ma na sobie fero czy tez nie czasami pewnie i takie sie zdarzają .
Zauwaz że jeszcze nikt nie opisał jak czuje sie pod wpływem fero drugiej osoby. _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące"