Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
Wysłany: Wto, 12 Cze 2007, 13:17 Temat postu: Witam jak to jest z konkursami??
JAk to jest z tymi konkursami chodzi mi o to jak to jest ogłaszane kto jest zwyciezca itd.. czy to jest jakaś lista?? gdzie to jest ogłoszone??Np. tak jak trwa teraz konkurs opisac swoja historie z feromonami w biznesie sprzedazy itd. Zaprawda nie ma jeszcze 10 osob tylko 9 hehe i juz chyba nie bedzie hętnego do opisania swojej historii bo juz dawno ten ktoś by to zrobił.Nie uczestniczyłem jeszcze nigdy wczesniej w konkursie wiec ciekawi mnie to kiedy bedzie ogłoszenie z zwyciezcami czy cos w tym stylu _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!!
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
Wysłany: Sro, 13 Cze 2007, 10:36 Temat postu:
Cos mi nikt nie chce odpowiedziec na te pytanie moze ferum mi odpowie?? Bo przeciez w koncu wie najlepiej poniewaz jest tworca tych konkursów.... _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!!