Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Witam Serdecznie Was Obecnych PHEROMAX Oxitocin + BTB Man

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dany Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Pią, 30 Wrz 2011, 22:54    Temat postu: Witam Serdecznie Was Obecnych PHEROMAX Oxitocin + BTB Man Odpowiedz z cytatem

hmmm od czego by tu zaczac moze od tego ze juz w sobote mam zamiar sie wybrac na disco z kolego oczywiscie kolega bez fero a ja naturalnioe tak i zamierzam uzyc Pheromax Oxitocin bo takie aktualnie posiadam -nigdy nie mialem zwyklych Pheromax - ow.Takze nie wiem jak dzialaja ......no ale do rzeczy ....Zamierzam uzyc Pheromax oxitocin to znaczy psiuknac sie w jedna strone szyi tuz za uchem a nastepnie w druga strone oczywiscie niewielka dawke a moze lepiej wiecej Question bo na dyskoteke Question Rolling Eyes sam nie wiem i po kropelce BTB w jedna i w druga strone i zamierzam przykryc to perfumami tylko ktorymi Question Posiadam obecnie / CK IN 2 U HIM , TOMMY HILFIGER , HUGO BOSS BOOTLES NIGHT , PACCO RABANNE 1 MILION , ARMANI CODE - I PYTANIE KTORE Z DZIEWCZAT MOZE KOBIET ROBI LEPSZE WRAZENIE PRZYPOMINAM ZE ZAMIERZAM wyjsc na disco i napiszcie mi co najlepiej uzyc i jakie dawki jesli chodzi o fero i o perfumki dziekuje to znaczy w jakich proporcjach.Mam 31 lat i dbam o siebie to znaczy kupuje kosmetyki dla facetow Loreal Man mam cala game od oczyszczania cery po reszte przeznaczylem na to troche pieniazkow i dbam troche o siebie uzywam dezodorantow Garnier 72 h i LoREAL gole sie podpachami za kazdym razem kiedy jestem pod prysznicem pod prysznicem uzywam Cliiff to jest do kapieli pod prysznic raz na 2 tygodnie fryzjer czasem jak trzeba pojde nieco wczesniej ,czyste skarpetki buty i tak dalej dbam o to bo wrazie jak by przyszlo co do czego to dziewczyna nie chce flejtucha.W skrocie zastosowalem sie tak jak na portalu napisali na FEROMONY.PL ....A wiec czekam na odpowiedzi i pomoc bo juz jutro dla mnie wielki dzien hmmm w sumie chcialbym wypasc jak najlepiej aha w razie jak by przyszlo co do czego normalnie podchodzic i zagadywac Question yy do dziewczyny Question chodzi o to ze boje sie ze moze cos pojsc nie tak Embarassed Prosze o PODPOWIEDZI I O POMOC P.S.UWODZICIELEM TO NIE JESTEM NIE POZNALEM TEJ SZTUKI Dziekuje Smile w sobote ide to jest 1 paz.2011 Question Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
klimek Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHX, NPA, Chikara

PostWysłany: Sob, 19 Lis 2011, 20:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na podryw zdecydowanie zwykly phx. kup sobie probke - rozrob z perfumami w identycznych roznicach, zobaczysz kolosalna roznice w podnieceniu miedzy wersja bez oxy, a ta ktora ja ma. Oxy lagodzi podniecnenie.
Powrót do góry
KRISTOFF
uzależniony

Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS

PostWysłany: Sob, 19 Lis 2011, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to w jakim celu producent dodal oxy tam jezeli wiekszosc ludzi nazeka i jest drozszy niz zwykly pheromax ja zamuwilem z usa liquid trust 19funtow i czekam w sumie po liquid trust zauwazylem ze laski muwia do mnie darling i takie tam nie wiem czy to jest dobre do podrywu zuzylem jedna butle kilka lat temu i prawda taka ze uspokaja mnie to raz, CHce sie bardzo dowiedziec jak oddzialuje liquid trust na tylko kobiety co sie dzieje w ich umysle ale nie moge znalezc niczego w necie na ten temat ?
Powrót do góry
klimek Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHX, NPA, Chikara

PostWysłany: Nie, 20 Lis 2011, 13:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja traktuje phx oxy jako inny produkt od phx, a nie jak pisza reklamujac na stronach "ulepszona wersja". Bardziej "dlugodystansowy" do budowania wiezi, a nie jednodniowego podrywu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: