Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

WITAM WAS

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dany Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Wto, 23 Sie 2011, 18:26    Temat postu: WITAM WAS Odpowiedz z cytatem

Very Happy HMMM ,OTOZ MAM PROBLEM TYPU ZE COS POSZLO MI NIE TAK...MIANOWICIE BAWILEM SIE W EXPERYMENTOWANIE I COS POSZLO ZLE MOZE COS NIE TAK POLACZYLEM A MOZE ZA DUUUZO O JEDNA KROPELKE.....CHCE ZROBIC COS EXTRA LECZ POTRZEBNA MI JEST WASZA POMOC NAPISZE CO POSIADAM Arrow BTB / PHEROMAX OXITOCIN / CHIKARA / THE EDGE I CO NAJLEPIEJ Z CZYM UZYWAC ABY WYSZLO COS CO ZWROCI NATYCHMIAST NA HMMM KOBIETY TAK ZEBY REAKCJE TYCH KOBIET WOBEC MNIE BYLY SYGNALAMI MOZE DO FLIRTU P.S.UWAZAM ZE JESTEM PRZYSTOJNY LECZ MAM PECHA W ZYCIU Confused I OBECNIE JESTEM SAM TO ZNACZY NIE MAM KOBIETY ALE CHCE POZNAC CO PROPONUJECIE GDZIE NAJLEPIEJ WYRWAC FAJNA DZIEWCZYNE PUB CZY MOZE DYSKOTEKA ...NO I NATURALNIE CO Z CZYM MIESZAC DZIEKUJE I POZDRAWIAM Very Happy Wink A WCZESNIEJ TAK NIBY LEPIEJ SZLO Z FEROMONKAMI Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
questx Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA

PostWysłany: Sro, 24 Sie 2011, 00:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BTB+ PHX albo BTB+The Edge, o Chikara raczej zapomnij, feromon raczej nie do podrywu!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: