| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dany  potencjalny
|
Wysłany: Sob, 01 Paź 2011, 19:24 Temat postu: Witam Was Wszyskich obecnych |
|
|
Witam,mam pytanie bo wlasnie niedlugo bede wychodzil z domu chce cos poderwac co proponujecie mi mam BTB Man Pheromax Oxitocin Chikara The Edge ....zamierzam zrobic mieszanke mianowicie Pheromax Oxitocin z odrobinka BTB i podobno tak jak mi dzis producent Pheromax u mowil aby nie przykrywac czy aby na pewno tak jak ujal przykrywam naturalna won feromonow i sam juz nie wiem wlasnie sie wykapalem i zamierzam wyjsc okolo 21.30 czekam na podpowiedzi propozycje chodzi mi aby wyrwac jakas dziewczyne idziemy z kumplem do pub-u co proponujecie dziekuje  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Roborafa12  potencjalny

Sprawdzone: NPA/BTB/PHEROMAX/The egde
|
Wysłany: Sob, 01 Paź 2011, 20:30 Temat postu: |
|
|
1. Około ile kasy masz do wydania??
2. Co chcesz osiągnąć za pomocą fero??
3. Chcesz bardziej wyrwać dziewczyny i wiesz co robić czy bardziej przyjaźń itd.??
4. Blondynki czy brunetki XD ?? _________________ Jestes z Trójmiasto to dawaj na wixe
Chce sobie pozali**ac;)
Info na PW |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Sob, 01 Paź 2011, 21:48 Temat postu: |
|
|
Napisał, że chce coś poderwać ;D
Czyli wiadomo o co chodzi ;P
Tak mix PHX Oxy i BTB to świetny wybór, jeżeli chcesz osiągnać cel, prościej podryw
Napisali, żeby nie przykrywać perfumami?
Ja zawsze przykrywam, i tak się powinno robić, musisz ładnie pachnieć bo to jest też ważne
Gdzieś czytałem Twoj post i wiem, że masz spory wybór perfum. Na "topie" teraz jest Paco rabanne 1 milion i może nim przykryj fero bo bez przykrycia ja bym się nigdzie z domu nie ruszył  _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PheroNewbie  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara
|
Wysłany: Sob, 01 Paź 2011, 21:56 Temat postu: |
|
|
| Danter005 napisał: | fero bo bez przykrycia ja bym się nigdzie z domu nie ruszył  |
Święta racja dobre perfumy podstawa. Jakbym nimi załozmy PHX i NPA nie przykrył to bym się czuł niekomfortowo. Nie wiem jak wy, ale ja sobie testuje perfumy, a mianowicie kupuje próbki (1,5-2 ml) i wlewam troche fero i patrzę jak długo się utrzymują przykrywając zapach i roznosząc swoją kompozycję zapachową. Otóż stwierdzam, że kupując:
1. Wood Disquared2 - fajny zapach, dosyć intensywny ale nie za mocny nadaje się pod NPA, moim zdaniem
2. Baldessarini Striclty Private - baza tej perfumy to wanilia z dodatkami, zapach słodki, delikatny i długo zostaje na skórze, pasowałoby pod BTB i NPA oraz pod PHX
Mam jeszcze kilka próbek, których użyję i podzielę się opinią by inni nie błądzili Niedługo są otrzęsiny studenckie w Wawie, więc trzeba będzie powoli bilet rezerwować (bo ma byc jeden na ponad 20 klubów ) a więc na takie coś trzeba się przygotować  _________________ Obecnie posiadam:
1. flakon PHX
2. NPA
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB
Jest Pheromax jest zabawa
Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę (gg 2390501) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

|
Wysłany: Sob, 01 Paź 2011, 22:17 Temat postu: |
|
|
No próbki dobra sprawa, bo nie ma co w ciemno kupować oryginalne perfumy wydając kilkaset złotych nawet a nie raz zapach jest nie trafiony, nie na Twój gust i co w tedy? hmm a próbka to mały wydatek i można dobrać swój zapach
Ja kupuje produkty firmy FM świetne podróbki według mnie. Aktualnie uzywam zapachu FM 52 bodajże to podróbka hugo bosa szarego  _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PheroNewbie  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara
|
Wysłany: Nie, 02 Paź 2011, 08:18 Temat postu: |
|
|
Podróbka będzie podróbką, bo zawsze coś w niej brakuje lub jest nie tak w stosunku do oryginału. Ja jak już bym miał kupować to wolę się zebrać i kupić oryginał. Tak ze 3 lata temu, pracując w jednej firmie używałem (w sensie przechodziłem koło perfumerii i psikałem się testerem ) takich perfum, które było czuć nawet po 3krotnym praniu koszuli. Pamiętam, że się Diesel nazywały, dokładniejszej nazwy nie pamiętam. _________________ Obecnie posiadam:
1. flakon PHX
2. NPA
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB
Jest Pheromax jest zabawa
Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę (gg 2390501) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

|
Wysłany: Nie, 02 Paź 2011, 15:12 Temat postu: |
|
|
Ja nie mówie o identycznym, a o podobnym bardzo przyjemnym zapachu...
Długo utrzymuje się na skórze jak i na ubraniu, ale wiadomo nie tyle co oryginał
Pozdrawiam _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|