|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
hook  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, NPA, perception,BTB
|
Wysłany: Sob, 29 Wrz 2007, 11:14 Temat postu: Własne doświadczenia |
|
|
od paru dni jestem posiadaczem próbki phx.
jeżeli chodzi o wpływ na płeć przeciwną to narazie nie zauważyłem większych efektów, ale o wiele ciekawsze jest to w jaki sposób działa na innych mężczyzn, mianowcie zauważyłem że robią się przy mnie bardziej "zatelepani".
Już tłumacze o co chodzi, otóż zazwyczaj kiedy jadę taksówką z domu do centrum, nigdy nie zapłaciłem mniej jak 12zł ale zawsze daje piętnastaka żeby miał na piwko. natomiast kiedy spryskałem się phx i juz zapłaciłem taryfiarzowi dyche po czym odruchowo sięgnołem do kieszonki z bilonem, usłyszałem "OK DYCHA WYSTARCZY!!!"
to samo się działo jak wracałem, mało tego kazałem zatrzymać sie jeszcze koło apteki żeby wykupić receptę i znowu zapłaciłem dychę.
mało tego, zauważyłem też że byli bardzo gadatliwi.
Obawiam się że przy rozlewaniu mogli pomylic fiolki i nalać phx dla kobiet sprawdzałem na dnie jest czarna nalepka więc powinno byc OK.
Tak więc jeżeli nawet nie działa na dziewczyny to przynajmniej zwróci mi się koszt zakupu na dojazdach taksą     |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
roki3030 nowy
Sprawdzone: pheromaks, chikara, hot. PH, itp
|
Wysłany: Pon, 01 Paź 2007, 09:43 Temat postu: |
|
|
ja jak testowałem pheromaks zauwazyłem ze niektóre kobiety chetniej ze mną rozmawiają ale niektóre czuja sie bardziej zawstydzone...raz wypsikałem próbke w ciągu dwóch dni..ale efekty niebyły zadawalajace...wszyscy wokół mnie a szczególnie faceci chodzili straszne podenerwowani..w wiekszych dawkach działa bardzo agresywnie..teraz mam HOT man i zapach jest zaje,,,,,, planuje dokupic próbke phero. _________________ nieudana operacja to połowa udanej sekcji zwłok |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszcz  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx
|
Wysłany: Pon, 01 Paź 2007, 16:32 Temat postu: |
|
|
| co to hot man?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
roki3030 nowy
Sprawdzone: pheromaks, chikara, hot. PH, itp
|
Wysłany: Pon, 01 Paź 2007, 19:41 Temat postu: |
|
|
HOT PHEROMONPARFUM MAN; Bardzo ładnie i zniewalająco pachną,, w połączeniu z pheromaksem bomba polecam _________________ nieudana operacja to połowa udanej sekcji zwłok |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|